Ej, ja namjeravam kupiti (u roku od tjedan dana) taj alcatel.
Reci mi što ima u njemu? (ako uopće ima išta?? hehe)
Kakav mu je imenik?
Ima li kalendar?
Što se tiče otključavanja, ja sam otključala alcatel OT E259 - dakle, može se i ovaj...
Ima li ga tko, moze li se otključati. Vaša iskustva.
Zahvaljujem.
![]()
Ej, ja namjeravam kupiti (u roku od tjedan dana) taj alcatel.
Reci mi što ima u njemu? (ako uopće ima išta?? hehe)
Kakav mu je imenik?
Ima li kalendar?
Što se tiče otključavanja, ja sam otključala alcatel OT E259 - dakle, može se i ovaj...
klonite se toga smeća.... ja sam se bio zaletio pa ga uzeo i vratio sam ga u roku sat vremena i uzeo drugi mob...
e259 je još bio nešto al ovo...definitiivno ne vrijedi 391 kn koliko dođe u vipu..
plastika kučišta škripi pod rukama , klizni mehanizam se klima užasno , izgleda kao da će za mj. tjedna sve otpast....
ekran je koma za današnje pomove....
a sporost software-a da ni ne govorim , čini mi se da je sporiji nego e259 makar mislim da je o istom softu riječ....
i na slikama bolje izleda ... uživo je ko neka igračka s placa...
sve u svemu , nebi ga nikom preporučio
http://www.gsmarena.com/reviews.php3..._e265-1463.php
Zadnji uredio mobman : 30-01-2007 u 13:16
hmmm..... a reci mi jel je ok za drugi mobitel? jer mi uz SE K750 ni ne treba nešto posebno. Kakav mu je imenik? Može li se na jedno ime staviti više brojeva?
Jel bolji od E259 po funkcijama i kvaliteti izgleda ili su potpuno isti?
Hvala ti na preporuci ali danas sam uzela taj alcatel i zadovoljna sam, istina da nije velike kvalitete - u određenim trenucima se malo klima, ali klimaju se svi klizni tako da.... jbg.
po funkcijama i kvaliteti izgleda je definitivno bolji od E259... ima u boji ekran, tako da je u tom području bolji i ajmo reći moderniji od siemensa A70....
meni bolje izgleda e259,al nije to sad bitno nego me zanima ako netkozna di se bi jeftino mogo nabavit punjac za naveden mob?
hvala puno
ja ga iman. mobitel je odličan. baterija mu traje. ima signala odakle oćes slika je smeće a šta drugo možes očekivat za te pare (ja sam ga uzea samo zato šta je bija kunu u vipa na pripeidu), ali zato dobro izgleda. inaće iman i SE k610 koji je na t-mobilu, a alcatel mi služi za slat i primat poruke kao i za pozive na vip mreži.
ZAKLJUČAK!!
ako ti treba u svrhe kao i meni taj mobitel je najbolja investivija platiš ga 391 kn i dobiješ 390 na raćun. dizaj je lip a slika je smeće.
alkić je prića za sebe..svakome posluži, tko ga voli voli a tko se šminka ima samsung
0913134114 ili 0959090122
Bookmarks