Imam u planu najvjerojatnije uskoro kupiti multifonkcionalan uređaj(print/scan/copy)
Dvojim se između:
1.Printer/Scanner ink-jet Canon Pixma MP-150
2.HP PSC 1410 print/scan/copy
Koji je od ovih uređaja bolji, te koje su vaše preporuke.
Imam u planu najvjerojatnije uskoro kupiti multifonkcionalan uređaj(print/scan/copy)
Dvojim se između:
1.Printer/Scanner ink-jet Canon Pixma MP-150
2.HP PSC 1410 print/scan/copy
Koji je od ovih uređaja bolji, te koje su vaše preporuke.
Iz iskustva bit ti preporucio HP PSC 1410.
Sa Canon printerima nikad nisam bio zadovoljan, uvijek su neke cake imali koje smetaju. HP patrone su nesta skuplje od Canon patrona, ali bit ce zadovoljan sa HP. Canon je poznat za dobre rezolucije DPI-a ali ako bis nesta bolje klase preporucio bih ti HP PSC 1610
. Ali sve ovisi koliko zelis uloziti i da ti to vrijedi.
Recimo HP PSC 1610 ces platit 1.116,70 kn (sa PDV-om).
PRN HP PSC 1410 InkJet;Q5880B Printer/Scan/Copy 722,10 Kn (sa PDV-om)
Mislim da ću ipak uzeti canona jer su po specifikacijama isti odnosno jako slični. Specifikacije kopiranja i skerniranja su im iste, a po printanju su tu nedje. Ovaj 1610 što si mi ti predložio je 2x skuplji od obadva uređaja koja sam nave tako da to ne dolazi u obzir jer mi je planirani budžet cca 750kn
A u opciju ti ne ulazi EPSON STYLUS DX3850 jer ja sam ga kupio i stvarno sam oduševljen - kako printanjem texta tako i fotografija na posebnom papiru! Košta CC oko 730kn taj 3u1 i zamjenske boje(koje su svaka za sebe(4kom)što meni igra veliku ulogu) malo reći jeftine kada su oko 30kn.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Možeš li mi reći jel taj epson troši puno boje dok printa? Koja je kvaliteta ispisa, te draft ispisa? To me zanima jer mi je ovaj canon upao u oko i dosta ljudi mi govori da je kvalitetan.Izvorno postao Vuki
Čitao sam ovo što ti je Krompirko napisao i postoji ta stvar koja mi se ne sviđe kod epsona. To je sušenje glave pa je onda moraš opet navlažit a kod sadašnjeg epsona kojeg imam moram isprintat 10ak stranica jer packa i troši puno boje.
Daj mi reci koliko si ti zadovoljan sa tim epsonom? Ljudi ajde pomagajte jer sam u nedoumici što uzeti od ova 2(canon ili epson), sada je na vama red![]()
hp-skupe boje do bola u odnosu na konkurenciju
canon-za te pare solidna stvar,najjeftinije boje
epson-kupuj!
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
Vidi, najbitnije je da ti lijepo kupiš printer koji je 600KN i više...
sve ispod toga je prejeftino...
Epson malo kaska za dizajnom od canona ali je odličan po perfomansama...
Bitno je da ne uzmeš Lexmark ili nešta slično...
Lexmark nikako jer su boje preskupe ja sam sa svojim canonom prezadovoljan do sada sam promjenio preko 6 patrona i radi kao prvog dana. Vidim da imas epsona i da ti je znao packat što je navodno uobičajeno za njih (naime frend ga isto ima i packa mu) + dizajn mi je bolji kod canona kao što je rekao krompirko. Moj bi izbor bio canon.
Bookmarks