E, jel zna ko kak uključit na V600 onu VIP-ovu opciju da ti prikazuje na ekranu naziv mjesta gdje se nalaziš?
E, jel zna ko kak uključit na V600 onu VIP-ovu opciju da ti prikazuje na ekranu naziv mjesta gdje se nalaziš?
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
za pocetak ta opcija ti ne prikazuje mjesto gdje se nalazis nego lokaciju BTSa s kojeg trenutno dobivas signal odnosno na koji si nakacen tako da moze biti odstupanja i preko 5 km. Kod motorole je to malo grbavo jer ti ta obavijest stize u vidu poruke (SMS) pa ces vjerojatno tu opciju iskljuciti za 10 minuta. Dakle svakih 1 - 2 dobivas poruku koju trebas otvoriti i procitati lokaciju sto i nije bas user frendly.
dobar grah daleko se čuje
A kak to aktiviraš? Da probam.
odes na poruke pa pod Info services pa tipkom meni udjes u Setup ukljucis uslugu i aktiviras kanal 50.
dobar grah daleko se čuje
Nemogu vjerovat. 5 poruka u minuti. Ito mi stalno mjenja dvije lokacije.
kao sto ti je rekao...neki su na forumu tvrdili da dolazi kao flash poruka sto je bolja solucija..na tvoju zalost nista od togaIzvorno postao darius
O čem vi. Ako se pod "postav info usluga" postavi "spremiti brzi pregled:ne" tad poruka ne dolazi u sms obliku već se samo prikazuje na zaslonu. Dakle, ne stoji da to motorole ne mogu. Ako se uključi "spremiti brzi pregled: da" tad normalno, dolaze kao sms poruka. To je to.![]()
o cemu mi to ??zanimljivo...o oniome sto pise ljepo gore is to se dogadja..bilo je o tome rasprava nekome dolazi kao sms nekome kao flash poruka..na v525 je neovisno o tome sto si ti tako histericno srocio dolazi kao smsIzvorno postao horner
Nema govora o histeričnosti. U ovom threadu je spomenuto da dolazi na svim motorolama samo u vidu sms-a, što nije točno. To vrijedi i za v600.Izvorno postao jdabic1
Evo napravio sam kako pise, i posto sam na tele2, pise svasta :S
Gore HR Vip, a dole gdje je pisalo Tele 2 malo- malo se mijenja lokacija
btw: dal se to kako moze srediti sa plmn_text_table-om
Da mi gore sam pise tele 2, a dole lokacija.....
Našao riješenje.
Kanal 50 treba dodati u Brzi pregled. Tad poruka dolazi na ekran a ne kao sma.
Ako kanal 50 stavite samo u listu aktivnih kanala, dolazi kao sms, al ak ga stavite u opciju brzi pregled, dođe na vanjski ekran.
No ima jedna mana. KAd je to uključeno, svako malo se pali vanjski ekran kako dolaze te poruke.
Vjerojatno bi se to dalo riješit editiranjem funlight pata, al nemogu to skužiti na ovim V525@V600.
DA to sam i ja primijetio, da se stalno pali vanjski ekran, pa me iznerviralo...
Nisam znao dal poruka dolati ili sta...
Pa sam iskljucio.
A i primijetio sam, da je svakih jedno minutu, i cak manje, da sam na drugoj lokaciji!!
Kako god postavio poruka uvijek dolazi u obliku sms-a. Govorim za v360....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
E365 uopče nemaju opciju za brz pregled info poruka. Al zanimljivo kad smo to probali na njoj, prva poruka došla tek nakon pol sata (kao sms).
a još je bolje kad su poruke zaključane , pa onda svako malo "Upišite kod . . ."
jedino me zanima , možda ostavim tako par dana da vidim kako će bat reagirat!
P. L. U. R.
Bookmarks