To je se i meni pojavljivalo, to neki program izbacuje kao sms, virus nije sigurno.
(oprostite na tipfelerima ak ih ima)
pazite ovo, to mi se pojavi kad mi stigne sms, kojeg kasnije nemogu procitati jer ga nema u mapi... sta je ovo????? neki virus?
imao sam programe mumsms, photosave instalirano koje sam odmah skinuo s telefona, a sad me ovo jebe...
?
To je se i meni pojavljivalo, to neki program izbacuje kao sms, virus nije sigurno.
Da nije Flash SMS? Njega, ako ne spremiš, kasnije ne možeš naći.
A mene zanima... kakve veze ima ovakav naslov teme sa samom temom i pitanjem...?
pa ima veze, jer mi se ta poruka pojavljuje![]()
al sad mi je mobitel otisao totalno u k, nemogu vise nista instalirati, nemogu napraviti backup da ga vratim na staro nis nemogu vise...
ako idem formatirati mmc karticu izgubiti cu programe koje sam dobio s mobitelom...
sta da radim?? nis neznam.
Koji je mob? Jel problem programe ponovo instalirat?
n70
nemogu vise instalirati programe, a i ove programe sto sam dobio uz mobitel (quickword, , quickpoint...) mi je zao izbrisati jer tko zna di da ih nadjem kasnije na netu...
sta da radim? oso mobitel u *****
Ne plači. Quick office možeš skinut s nokijine stranice, ali taj program je sranje u odnosu na "Office suite" http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=293006&postcount=27Izvorno postao medvjed
Napravi format i ponovo instaliraj
a ostale programe jel mogu skidati? onaj antivirusni itd?
Sve možeš skinut ako se malo potrudiš i proguglaš![]()
Izvorno postao Drug Mile
sefe puno hvala na informacijama al mi samo nesto reci, formatirao sam karticu, sve super...
i idem sad puknuti program unutra (konkretno, adobe reader, da testiram)
i izbaci mi poruku 'Installation security error. Unable to install'
i tako za svaki program... what to do?
Malo čudno. Nije mi se ovo nikad desilo. Probaj instalirat u memoriju telefona. Jesi li karticu formatirao ma telefonu i li kompu. Probaj oboje.
mislim da nije problem do kartice, jer sam je sada izvadio i probao instalirati program direktno u memoriju telefona i isto izbacuje poruku...
jel ima neki reset da i memoriju telefona resetiram.... ?
Ha, jebga, onda očito ne preostaje ništa nego da opališ reset, ali pričekaj, možda neko drugi na forumu ima neku bolju ideju. Ako ti se ne da čekat, šibaj....
Najprije probaj ovo
*#7780# - Reset to the original settings; some informations are also deleted and need to be re-entered
Ako ne pomogne, onda ovo
*#7370# - Soft format - this will resets all the phone memory (like re-format a disk); make sure to have full battery charged
I kao posljednja opcija
[Green]+[def3]+[*+] during a power on performs a hard format : this will return the phone like you have received; make sure to have full battery charged !
Nadam se da razumiješ ova upozorenja na eng.
razumijem, jedino, koji je 'lock code' jer pojma nemam.. jel to vezano uz sim ili uz telefon?
i sto se ovog zadnjeg reseta tice, jel mi to mozes prevesti jer ne razumijem![]()
Lock code je onaj od telefona, ako ga nisi mijenjao onda je 12345.
Šta ne razumiješ, pa nije baš rebus
Znači: Napuni bateriju do vrha, upali mob, i istovremeno pritisni tipku za poziv, tipku 3 i zvjezdicu
hvala, problem rijesen prvim resetom
zivjela nokia hehehe
Evo ovako....imao sam 7610 pa sam koristio MumSMS.
Ta poruka ti se pojavljuje ka "krinka", tj. ti znaš da ta poruka znači da si dobio SMS a drugi neznaju što je to. Tako da se ta poruka niti nevidi u mapi za poruke, nego je možeš SAMO pročitat preko programa MumSMS. Užeš u njega, utipkaš Password (jer tome i služi program da se zaštite poruke) i tamo pročitaš poruke.
Mislim da bi problem riješio ponovnom instalacijom MumSMS programa... i da ta poruka se može uvijek izmijeniti na bilo koju (umjesto te Happynes is... ti možeš stavit... Baterry Low... i ili tak nešt...šta god hoćeš da zavaraš druge)
Ispričavam se ako je netko to rekao prije al mi se nije dalo čitat ovo sve gore....![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks