Dali ima neka funkcija kao sto kod komp-a ima "Disc Cleanup" da se odradi na Nokia 6600 jer osecam da mi je puna nekih nepotrebnih i zaostalih gluposti, a da pri tom ne formatiram telefon.
Pozdrav!
Dali ima neka funkcija kao sto kod komp-a ima "Disc Cleanup" da se odradi na Nokia 6600 jer osecam da mi je puna nekih nepotrebnih i zaostalih gluposti, a da pri tom ne formatiram telefon.
Pozdrav!
e to i mene zanima, ajmo ljudi sigurno ima...
Appmanager by symbianware ima funkcijicu kojom prepoznaje nesto zaostalih stvari nakon uninstalacije al nista spomena vrijedno.
Za sve ostalo morat ce te zagrijati Fex-a ili bilo koji drugi 3rd party file manager
Apoc
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
2apocalypso: meni bilo koji da appman skinem, mob mi neće instalirat, imaš ti neki pa da ovdje staviš?
http://rapidshare.de/files/16473205/1.04.zip.htmlIzvorno postao Vex
Nazvao sam 1.04.zip jer je puni naziv appman fajla zabranjen na RapidShare
Naravno crack-ovan![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
hvala!!!!!!!!!!!
...e stvarno ne kužim kak mi se neće instalirat, ono pošaljem na mob i krene instalater i prekine i ništa, ostane i dalje kao ne otvorena poruka, pokušao preko explorera i isto nikaj.... help please!
kad instaliram appman, i pokrenem ga, u polju installed apps. pise count:? total:?
jel to uobicajeno jer imam dosta instaliranih programa na mmc, pa ne razumijem zasto nece brojati instalirane aplikacije.
hvala
Klikni na desni taster iznad kojeg u tom momentu pise Update.
Bookmarks