imaš dvije opcije moraš instalirat frimeware za svoju dvd pržilicu ili moraš je u neru "upaliti" tako da u gornjem kutu češ vidjet image drive tam klikni i vidi jel ti prikaže pržilicu ak ne skini frimeware
Nakon instalacije Nero 7.0.1.4. komp više ne prepozna da je (za sada) jedan određeni DVD medij ubačen, isti taj smo normalno gledali prije instalacije nero 7....
Pomoć...
Zadnji uredio darkob : 23-03-2006 u 10:14
imaš dvije opcije moraš instalirat frimeware za svoju dvd pržilicu ili moraš je u neru "upaliti" tako da u gornjem kutu češ vidjet image drive tam klikni i vidi jel ti prikaže pržilicu ak ne skini frimeware
A KAJ SAD TI GLEDAS�
hvala na infu ali ne kužim kaj treba napraviti jer ja ne vidim odnosno ne kužim kak tu može biti kriv image drive, komp vidi pržilicu ali ne vidi DVD medij u njoj...pomoć...
Zadnji uredio darkob : 23-03-2006 u 10:15
pogledaj sliku ak tu vidiš pržilicu onda je sam izaberi ak ne vidiš skini frimeware i onda sam izabereš pržilicu i to je to ak open niš ne kužiš sam reci![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ako nije to, onda idi na firmware, a ako imaš pioneer, onda reci pa ćemo se dobro pozabaviti s njom.....
No offense, ali don't use IE![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Iaprike za Ifrita i blazzera, ali ja sam krivo objasnio svoj problem, naime problem je u tome što moja pržilica (odnosno komp) ne prepozna jedan određeni DVD medij na kojoem su filmovi (Dvix) a koji sam normalno mogao gledati i prije instalacije Nero 7..., kad ubacim DVD ( ali samo taj određeni, konkretno najnovije Gilmorice, jer sve drugo normalno čita, za sada...) ovo se vidi:
http://free-zg.t-com.hr/belib (vidi link)
Opet hvala svima na trudu...
a šta nego...pomoć...
Haj ti zbriši neru, pa instaliraj ponovo, a opet ponavljam ako imaš Pioneer reci jer znaju biti vrloooooo zajefrkane
nemam pioneer nego LG pržilicu...
bok svima, problem riješen, maknul sam nero 7 i vratio nero 6, sada je opet sve OK., još jednom svima hvala na trudu...
ŽIVELI !!!
dakle, problem nije rijesen...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kako nije, kad radi DVD
Po meni je 6 moćniji, jer kažu svi bude zajeba s sedmicom
sedmica je katastrof a šesticu nemogu nigdje naći
NAPOMENA: NE INSTALIRAJTE NERO 7 NI U KOJEM SLUČAJU JER NE VALJA NIŠTA em je nestabilan em loše pravi audio em blokaje (čak i miša zamrzne) em mi se više neda nabrajat
Još ako ste sretnici s pioneerkom kao mi ovdje, nije nimalo preporučljivo![]()
Bookmarks