Isto ko i kod mene!!!!!
Nikako, non-stop javlja da je već max broj konekcija iskorišten. Pomoziteeeee!!!!
Isto ko i kod mene!!!!!
hoču BRži INTERnet....
to na mobu piše,a?
evo vam malo copy/paste iz read-a
* Windows XP SP2 compatible device:
- Open "Bluetooth Devices" in the Control Panel.
- Pair your phone and computer using the "Add Bluetooth Device Wizard".
- Select "COM Ports" tab
- Note the Incoming port number for your phone. If no incoming port is listed
you need to add it using the "Add..." button.
nesmije raditi pcsuite kad ovo upotrebljavate meni je uvijek ovak ja stisnem alt+ctrl+delete i onda potražite mRouter i ak vam on radi ugasite ga ionda bi trebalo raditi
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
nemam uopce instaliran pc suit, firewall mi je ugašen, al mi se još uvijek nece konektati...Izvorno postao Vuxs
...uspio sam, našao sam da se sa CTRL+F namješta port
Dok na mjestas u Winampu Control Freak moras tocno znat na kojem portu ti je Bluetooth adapter ukopcan, tj. instlairan i isto ti je dosta vazno koji program koristis...Ja koristim IVT Bluesoleil, i u tom programu se sve odma fino da vidit koji je COM port...Obicno je to COM7 ili COM8 ,ali velim, ovisi koji pogrma koristit za Bluetooth i ak ga opce koristis...Pozdrav
Isključite konekciju na NPCS i radit će 100%Nikako, non-stop javlja da je već max broj konekcija iskorišten. Pomoziteeeee!!!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
nekad davno imao takve probleme s controlfreakom - onda sam ljepo otisao u BT izbornik i ugasio BT pa opet upalio - tada ne bi bio max broj konekcija iskoristen... sad me pak muci da se spoji - i kao conected a u biti nije...
btw, o BT adapteru na kompu ovisi dal treba slagat incoming port - ako koristi drivere od micorsofta onda na novijem ControlFreaku izebere pod options Microsoft pa nema slaganja portova...
Bookmarks