svako malo posjetim njihovu stranicu da vidim sto ima novo i tako vidim da su stavili nekakav kalkulator za izracun troskova (vjerojatno za one koji ne znaju mnozit sami) ali ono sto me zacudilo je objasnjenje sto je to
iznos minimalne mjesecne potrosnje: to je najmanji iznos racuna koji placate bez obzira koliko ste razgovarali. ovisno o tarifnom modelu, iznos je u cijelosti moguce potrositi na razgovore i sms poruke (osim roaming usluga) ili samo na pozive unutar tele2 mreze.
koliko se ja sjecam (mozda se varam nisam siguran) minimalna mjesecna potrosnja se mogla trositi na pozive/poruke prema SVIM mrezama, jedino zato je i bio koristan tele2. mislim da tele2 jos nema toliko korisnika da ogranicava potrosnju samo na svoju mrezu, a definitivno nema toliko korisnika da pocne sa ovakvim minijaturnim suptilnim zajebima (da oprostite na izrazu) s kojima se redovito VIP i Tcom sluze.
trenutacno me ova situacija ne pogadja previse, jer imam minimalnu mj potrosnju 0kn, ali me zanima da li se stvarno radi o laganoj korekciji politike ili se ja krivo prisjecam njihove ponude.