stas... tako ti je to danas... i mene zivciraju. i svakoga. tim vise sto se ista reklama ponekad odvrti par puta u nekoliko minuta.
Premalo
Dovoljno
Previše
Mislite li da je na TV-u, radiju i u novinama previše reklama, (uz ostale i) mobilnih operatera?
Ja osobno mislim da nas doslovno bombardiraju - tako da jednostavno počnemo razmišljat - ako nismo kupili novi mobitel, nismo ništa napravili?
To je čini mi se intenzivnije otkad je Tele2 na tržištu.
A čini mi se da je i veći dio toga "beskoristan" i "besmislen", jer ne nude ništa spektakularno da bi recimo T-mobile-ovu reklamu "Tarifa meni - Simpa Tebi" ponovili 3 puta u 15min. (Čak i ja sad spominjući ovo reklamiram).
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
stas... tako ti je to danas... i mene zivciraju. i svakoga. tim vise sto se ista reklama ponekad odvrti par puta u nekoliko minuta.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
danas su reklame posvuda i reklamira se sve i to na načine da možda niti svjesno ne primjetiš a kasnije se čudiš odakle ti informacija.....propaganda telekomunikacijskih firmi?!samo još jedna u moru ostalih,netreba previše mudrovati.
tele 2 ima kratke i jasne reklame - to mi se najvise svidja
vip ima dobru mjuzu uz reklame
t-mobile :lose: :lose: :lose:
Ma vjeruj mi da nebi nikoga živcirale kada bi nudile nešto zaista povoljno...............a ne prodavanje magle........
Tele2 ne filozofira previše oko reklamiranja i oko koncepcije vlastitih reklama, ali reklame ovo dvoje su uglavnom neinovativne (a to žele biti) i antipatične. Ova VIP-ova kampanja sa Jamesom Bluntom u pozadini mi je totalno bljutava. Ništa novo. Dvoje ljudi koji se međusobno daruju... guess what - mobitelima. Loše. I preskupo.
dobro, ovaj put barem nisu angazirani brazilske manekene, meksickog redatelja i austrijsku postavu koji su sa svim placenim putnim troskovima snimali po 5 lokacija diljem Hrvatske 7 danaIzvorno postao frish-KI
![]()
![]()
i dalje su postigli onaj snobovski efekt koji forsiraju u svim reklamama.
t-mobile je najagresivniji, a tim i najdosadniji, a kod tele2 najvise cijenim kreativnost i jednostavnost poruka.
Pa zato Tele 2 ima slogan jednostavno i jeftinoIzvorno postao pppprrrr
![]()
smatram da reklama nikad dosta. to u biti i prodaje telefone.
A stvarno otvarate previse tema o reklamama, uostalom sve se svode na isto...
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Općenito previše, a u odnosu na uloške - premalo!
ma reklame
moraju uvesti zakon koji zabranuju reklame
tele 2 mi je dosad imao najbolje reklame
sve ostalo je čisto sranje
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
sve su meni te reklame bezvezne i dosadne.
svi prodaju magluu
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
uskoro cemo i govna da jedemo ako ih pocnu reklamirat![]()
Većina ljudi ne razumije takvu reklamu pa ne obaziru pažnju...Izvorno postao afroman
Seriously?
I meni oni imaju najbolje reklame jednostavni su i prikažu ono najvažnije...Izvorno postao sipe
Seriously?
Ne znam al meni je hebena teletova reklama "A balončić?"
od sada i sa okusom jabukeIzvorno postao Rvs_Gamer
ao nazovete za 10 minuta dobit će te jedno pakiranje GRATIS
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Te me reklame jako živciraju. Dosadne su, pogotovo Vipove u posljednje vrijeme. Ne znam tko to smišlja, ali palac dolje za njega.
Kod reklama je bitno da su "pušljive" laicima i nadasve mediokritetima.
Ajmo s pretpostavkom da se na ovom forumu "giba" tehnološki osvješten dio populacije, pa je logično da slijede ovakve reakcije na spomen dotičnih reklama: odbojnost, gađenje, rezigniranost.
Međutim, gledajući statistički, ovaj dio populacije je u debeloj manjini, a ostatak populacije će itekako popušit sve što im se servira na TV-u, pogotovo ako je reklama dobro napravljena. Pod "dobro" ovdje podrazumijevam da su psiholozi odlično odradili svoj dio posla.
Gadile se nama ove ili one reklame, one sigurno pogađaju "u sridu", odnosno jako dobro "legnu" ciljanoj populaciji. Neki bi rekli "K'o budali šamar"![]()
Protiv današnjeg marteinga ne možeš se boriti. Kao i protiv većine gluposti. Ignoriraj.
@ Drug Mile- ja nisam tehnološki osviještena ( što god to značilo ), ali svejedno ne pušim te reklame o mobitelima. neke druge možda da, no to je neka druga priča.
Ma ovo je bilo čisto onako naglas razmišljanje o dotičnoj temi![]()
Jedna mogućnost ne isključuje nužno drugu. Znači jedno nije uvjetovano drugim, ako me kužišIzvorno postao Bimbranica
EDIT: Samim tim što si se registrirala na ovaj forum pokazuješ sklonost osvješćivanju, želim ti brz napredak![]()
Bookmarks