Jel znaš možda kolike su cijene ostalih MMC kartica (originalnih naravno), točnije RS MMC 512MB?
Od danas koristim originalnu nokia RS DV MMC karticu u N 70 i moram reći da je Mobis s cijenama dodatne opreme i mogučnostima postao konkurentan jer sam je platio manje od neorginalnih no name kartica i u cijeni od nekih 600 kn prije sam kupio San Disk-ovu karticu od 512 MB ,cca 570 kn
vjerovatno su ostale kartice isto pojeftinile ali orđiđi je oriđiđi i ko takav nema konkurencije a i obuhvaćen je garancijom
ako moderatori misle da je tema suvišna molim da je smjeste na prikladnije mjesto
abdbda
Jel znaš možda kolike su cijene ostalih MMC kartica (originalnih naravno), točnije RS MMC 512MB?
Ja se sjećam da sam onu od 128MB masno platio, oriđiđi Nokia iz Mobisa. Da me uboješ ne znam koliko,ali nešto strava je bilo u početku.
ABD-kažeš da se u Mobisa sada može nabaviti RS DV MMC od 1GB i to po cijeni od cca 600 kunića?
Pa to je fenomenalno!
PS je li to u službenoj prodaji ili?
ne točno ali idem danas u mobis jer mi mi je mob na kuri novog softa pa je gotov poslije 16h a onda ih pitam i za ostale cijene i napišem tiIzvorno postao _King_Illidian_
abdbda
danas u njihovu dućanu kupio za pardon- točno 650 knIzvorno postao Mobyy
![]()
abdbda
Ej, ovo me stvarno obradovalo!!!!
Usput valja naglasiti da je jako mali broj (gotovo nitko) nudio RS DV MMC "no name"!
Ovo je odličan potez Mobisa, fakat se kod njih isplati kupiti mob, a od sada izgleda i pojedine komponente.
E hvala. Treba mi za 6670, a nema ih u Vk osim od 256, a to mi je malo.
aj procitaj sta pise na toj kartici koji u naponi
Ne pišu naponi, nego samo dv rs. Kartica je neka bgflash MMC. Jel dv znači da ne može u 6670 ići obična rs mmc
na svim originalnim nokia karticam pisu naponi ako su dv,a sta se tice 6670 moze ici obicna rs mmc kartica
Evo sad sam malo pročešljo po specifikacijama od N6670 na my-symbian i piše da u nju idu DV RS MMC, a ova karica nije oriđiđi tako da neznam šta piše na na nokiinim.
na mojoj 6670 je isla rs mmc kartica,jer nokia koliko ja znam tek od modela 6630 je pocela sa dv karticama
Znači može i DV RS i obični RS.
za dv neznam ali bi triba moci, rs mmc sto posto radi bez problema
ok cijenu za 1 GB znaš a za 512 ću saznatiIzvorno postao _King_Illidian_
na nokia karticama piše 1.8-3 V
abdbda
što se tiče cijena -neće biti informacije do sutra jer mi na automat servisa kaže samo -vaš uređaj je zaprimljenIzvorno postao abd
abdbda
e ovo se nisam nadao,,faket super.
možeš mislit moje iznenađenje u dućanu-skoro sam opo na guz a kad me tip pito nešto tipa jesam li zadovoljan skoro me šlagiralo jer prije samo što nisu rekli da im smetamIzvorno postao khideg
abdbda
![]()
![]()
![]()
![]()
cijene ok rad u garanciji ok al danas sam dobio mob samo na galamu jer mi fakat treba (službena kartica je u njemu) inače nebi valjda do drugog tjedna-prestrašno
tako da usljed napete situacije više nisam pitao niš ni za cijene ostalih kartica a otišo sam ko vjetar jer kreten na šalteru treba na tečaj iz komunikacija
uglavnom rekoše (njihov boss na telefon da se ispričava) da im je delegacija iz Finske u gradu i da imaju neke kontrole,prezentacije i ukratko da servis funkcionira na guzove
abdbda
kako dobio mob na galmu, sta ga nisu jos zgovotili? ajd objasni detaljnije.Izvorno postao abd
za promjenu ili stavljanje nove SW verzije trebalo im je od jučer u 8 ujutro
pa danas poslije 17 h i još me tip na šalteru ubjeđuje da je to jedan dan a ja velimje ali 2 radna itd
sa svog posla sam danas nazvao njihovog šefa jedno 30 x a dobio sam ga poslije ili oko 15h
dogovor je bio kad sam ga donio da bude u toku radnog dana a ispalo da nismo rekli kojeg-uglavnom šef je bio ok i rekao da dođem danas poslije posla i sad imam mob i karticu od 1GB i eto ali zamrzio sam ih skroz i razmišljam da budu razlog zašto nikad više ne imati nokiu ali symbi nisu krivi
dotični šef vadio se kao na ekipu iz Finske koja je u radnom posjetu i bla bla ali
neznam-ostao mi je gorak okus i ako ništa antipatija prema Mobisu ko takvom
abdbda
a to..ma nista cudno,vjeruj mi. ti bar imas garnaciju,
e ajd mi posajli svoj imei na PM. jel bi mi htio pozajmit garanciju da ja svoj updejtam?
kako sam razočaran postupkom mobisa mob je već napola prodan i tako ako ga budem slao nemrem ti pomoć a ako se zadrži koji dan javit ću ti a IMEI ćeš dobit na PMIzvorno postao khideg
abdbda
Ma ti šupci u Mobisu misle da nas mogu zahebavat kako hoće zato što jedini u RH mogu ovlašteno servisirat Nokiine mobove, al nadam se da će se i to uskoro promijenit.
Slažem se u potpunosti, ali kako misliš da će se to promijeniti?Izvorno postao _King_Illidian_
![]()
Meni je par puta došlo da prije pošaljem mob u slovenski Teleray u Ljubljanu samo ne znam priznaju li oni jamstva Mobisa.
Uglavnom, fakat me je obradovala vijest o prodaji MMC od 1GB. To smo čekali!
Bookmarks