Hej dečki ajmo usporediti nokiu i se i to n80 i k800i.
Nečemo ih uspoređivati na način pa jedan je obični mob a drugi je symbian(smartphone) več objektivnost na djelu.što mislite o mogučnostima moba i dr. stvari.
Hej dečki ajmo usporediti nokiu i se i to n80 i k800i.
Nečemo ih uspoređivati na način pa jedan je obični mob a drugi je symbian(smartphone) več objektivnost na djelu.što mislite o mogučnostima moba i dr. stvari.
ja si mislim uzet jedan od ta dva moba... obadva su mi super... mislim da ce cjena presudit na kraju...
.....cute but psycho.....
Teško ih je uspoređivati kad nitko od nas nijednog nije držao u rukama... Ali N80 ima bolji ekran, WLAN, Symbian, dok je prednost k800i kamera.
Moj izbor bi bila N80.
Testis unnus, testis nullus!
Da ubacimo slike
N80>>K800i>>
![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
K800 ima i prednost xenon fleša, a ovaj LED fleš na N80 je jednako beskoristan kao i na ostalim mobovima. Ali to nije razlog da bih ja između ova dva uzeo K800. N80 bi bio moj izbor definitivno.
....nema veze simbi ili ne al N80 bi bio moj izbor too!!!!
E zaboravio asm reć da K800 ima i auto fokus unlike N80 koji ima onaj "šaltung".
Enivej, kome treba dummy sa odličnim fotićem, izbor je jasan K800.
A mi pametnibiramo - don't be rediculous, zna se.
k800i definitivno.rijetkima trebaju sve mogucnosti symbiana,a k800i u svemu drugome ima prednost.kompaktnost,kamera,flash light,cijena...sve relevantno je na strani k800i!
Ne bih se složio s ovim - rijetkima. Više je Nokia prodala Symbiana, nego SE svih mobitela zajedno.Izvorno postao zmija
Od kud ti ovaj podatak?Izvorno postao Drug Mile
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ok, nije podatak, nego mali iskarikirani zaključak, zaboravio sam malo začinit s smajlijima. Dakle, radi se o tome da je IMHO SE udio na svj. tržištu nekih 6% (ispravi me ako griješim) a Nokijin nekih 30% a dobar dio tog kolača se odnosi na symbiane. Dakle, ono što sam rekao ne predstavlja stanje stvari, nego malo moga preseravanja, a u svrhu odgovora na zmijin post da rijetkima trebaju mogućnosti symbiana, a ovu izjavu smatram dosta subjektivnom, pa sam stoga na subjektivnu izjavu odgovorio subjektivnim odgovorom. - milo za dragoIzvorno postao whiteboy
Zmija, ne ljuti se
![]()
nema ljutnje.opet smatram da ne koristi puno ljudi symbian(i ja ga postujem,ali ne koristim jer kako kaze whiteboy,preveliki su i to im je jedina mana),sto znaci da oni kojima trebaju symbiani,nista ih nece sprijeciti da ga i kupe,ali svejedno mislim da je k800i bolji izbor jer nudi sve najbolje u mobilnom svijetu(a ne samo kameru),naravno ako iskljucimo pametne "telefoncine",a i cijena je dosta niza sto je jako vazno.Izvorno postao Drug Mile
stvarno,otkuda ti ta informacija?SE je cetvrti po prodaji mobitela u svijetu.k800i je model koji ce se masovno prodavati dok za n80 sumnjam da ce biti tako,prvenstveno zbog paprene cijene.za n80 nikako ne zelim reci da je losa,dapace,ali moj izbor bi bio k800i.Izvorno postao Drug Mile
Pa ja još ne znam da je K800i na tržišu tako da mu je cijena još nepoznata, ali možemo pretpostavit da će biti povoljnija od N80
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Oba moba su odlična, teško se odlučiti, mislim da bi ipak uzeo k 800.
PREDATOR
Cijena k800 će bit ista kao i cijena k750 pri izlasku, a to je nekih 3000kn (ispravite me ako sam u krivu), a N80 će biti nekih 5500kn minimalno.
Testis unnus, testis nullus!
kratko i jasno, kod mene, NOKIA!
inače kad gledam kod mobitela je symbian i nokia, ostalo se nema ništa tražiti..
Symbian u dobrom pakovanju, N80![]()
ja bi radje k800 jer stvarno rijetki ljudi koriste sve mogucnosti symbiana...
točno to - symbian je kao droga, ne skidaš se s nje, zato sam ja rekao da ništa ispod nokije i symbiana jedino bi htio da njoka napravi mob sličan p900/p910....Izvorno postao cyberphere
točno.A čak i ako kupiš Symbian mob radi šminke,na kraju postaneš power-user.Bar u večini slučajeva.Daklem: N80.
Hehe, al ja ti moram isto reći da ako pogledaš malo objektivnije, vidjet ćeš da je samo jako mali udio naprednih korisnika što se tiče mobitela (to kaj si ti u krugu takvih ne znači da je većina takva, ima ih od bake Rozike, do malog Ivice - pogledaj anketu koju smo radili u Mobilu br. 50), a čak i dosta naprednih korisnika ne treba symbian, tako da... žišku...
Ja osobno sebe smatram naprednim userom i skidam kapu symbianu i rado bi ga imao, ali trenutno ne želim nositi ciglu u džepu samo radi symbiana, jer, što se mene tiče, još nisu napravili savršen symbian koji bi meni pasao. Tako da bi ja ovdje također odabrao K800. Osim toga (znam, o ukusima se ne raspravlja, ali...) meni je N80 katastrofalno ružan.
BTW ajmo ovu raspravu NE pretvorit u prepucavanju o Symbianu, već stvarno što se traži u prvom postu. Za druge rasprave možemo i druge teme otvoriti, a uostalom već je dosta toga o tome bilo na forumu...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ok slažem se. Ali sam znaš kako je teško ponekad biti objektivan.
Kao što sam već naveo i moj bi izbor bio K800 ukoliko mi je potreban mob s odličnim fotićem, jer kao Nokijin fan, osato sam razočaran lošom ponudom ostalih ne-symbian modela od strane Nokije. Ali pošto ja štujem kult Symbiana, izbor u ovoj temi mi je vrlo uzak.![]()
Bookmarks