Pozdrav!
Nakon dugo vremena planiram uzeti novi mob i prvi put se odlučujem za SE.
Ovi noviji modeli (od K750i na dalje) mi se prilično sviđaju, a i ljudi ih dosta hvale.
Uglavnom, kad sam vidio W850 i W950 odluka je pala. Još samo treba odlučiti između njih dva.
Ono što ja prije svega želim jest odličan MP3 player i reprodukcija, dobre mogućnosti organisera, povezivosti na internet, e-mail mogućnosti, brzina i preglednost. Kamera mi je totalno nebitna.
Po tome W950 ispada kao idealan, ali...ne znam ništa o tim Symbianima. Jel' to brzo, dobro, itd...Također, tastatura na W950 baš i nije nešto (preporuča se korištenje touchscreena), a opet ekran nema nikakvu zaštitu pa su solidne šanse da se ošteti, pošto treba stalno tackati po njemu.
Tu je i puno manji vijek baterije na W950, a i dimenzije su mi nekako čudne - izgleda prilično veliko (iako u stvarnosti možda nije tako).
Možda cijena presudi. Postoje li neke naznake koliko će koštati dotični mobiteli?
Uglavnom, ne mogu se odlučiti, pa bi bilo zgodno da čujem vaša mišljenja.
Zanima me gdje kupujete mobitele (ne računajući T-Com i Vipnet jer ne podnosim činjenicu da bi morao platiti punu cijenu za kodirani mobitel - bagra)?
Bilo bi dobro otvoriti jedan sticky topic gdje bi bili pobrojani dućani u kojima se može kupiti mob, iskustva s dućanima, web adrese, on-line dućani itd.
Odlično bi bilo čuti i iskustva u kupovini u dućanima u inozemstvu, potrebne procedure da to stigne doma itd.
Možda je to sve već opisano, ali je raštrkano po cijelom forumu. Bilo bi zgodno da je to sve na jednom mjestu.

. 

Bookmarks