Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Odabir mobitela - W850 ili W950

Pozdrav!

Nakon dugo vremena planiram uzeti novi mob i prvi put se odlučujem za SE.
    Ovi noviji modeli (od K750i na dalje) mi se prilično sviđaju, a i ljudi ih dosta hvale.
    Uglavnom, kad sam vidio W850 i W950 odluka je pala. Još samo treba odlučiti između njih dva .

Ono što ja prije svega želim jest odličan MP3 player i reprodukcija, dobre mogućnosti organisera, povezivosti na internet, e-mail mogućnosti, brzina i preglednost. Kamera mi je totalno nebitna.
    Po tome W950 ispada kao idealan, ali...ne znam ništa o tim Symbianima. Jel' to brzo, dobro, itd...Također, tastatura na W950 baš i nije nešto (preporuča se korištenje touchscreena), a opet ekran nema nikakvu zaštitu pa su solidne šanse da se ošteti, pošto treba stalno tackati po njemu.
    Tu je i puno manji vijek baterije na W950, a i dimenzije su mi nekako čudne - izgleda prilično veliko (iako u stvarnosti možda nije tako).
    Možda cijena presudi. Postoje li neke naznake koliko će koštati dotični mobiteli?

Uglavnom, ne mogu se odlučiti, pa bi bilo zgodno da čujem vaša mišljenja.

Zanima me gdje kupujete mobitele (ne računajući T-Com i Vipnet jer ne podnosim činjenicu da bi morao platiti punu cijenu za kodirani mobitel - bagra)?

Bilo bi dobro otvoriti jedan sticky topic gdje bi bili pobrojani dućani u kojima se može kupiti mob, iskustva s dućanima, web adrese, on-line dućani itd.
    Odlično bi bilo čuti i iskustva u kupovini u dućanima u inozemstvu, potrebne procedure da to stigne doma itd.
    Možda je to sve već opisano, ali je raštrkano po cijelom forumu. Bilo bi zgodno da je to sve na jednom mjestu.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako su ti najvazniji mp3 i dobra reprodukcija,ustedit ces nesto novaca kupnjom modela w850,dok je w950 za najzahtjevnije korisnike i kupi ga samo ako sve to zaista i trebas,jer ce mu cijena biti paprena.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evu imaš tu nekih komentara, kritika, rewiew i sl.
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=22664&page=2

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za kvalitetan MP3 i mob sa ovim mogućnostima definitivno ti preporučam W850. Ako kažeš da ti je kamera nebitna neće te smetati nedostatak autofocusa na njemu, a u usporedbi sa W950 jefitnije ćeš proći (čak ćeš i imati kakvu-takvu kameru). Također nećeš morati paziti na touchscreen niti se zamarati eventualnom sporoćom/kompliciranošću Symbiana... W950 je od ova dva definitivno jači (izuzmemo li kameru) no sve njegove prednosti čini mi se tebi ne igraju ulogu... Ne treba ti touchscreen, Symbian dakle bezveze bi dao toliko love za njega. S druge strane ako je do kapaciteta memorije za W850 kupiš karticu i riješen problem.
    U tvom slučaju svakako bi ti moja preporuka bila W850. Za tvoje potrebe i po cijeni vjerojatno znatno nižoj od W950, W850 je pun pogodak za tebe.
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po svemu sudeći iz tvog posta je vidljivo da je W850 mob za tebe.
    W950 je puno bolji mob, ali nije za tebe-prekompliciran

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tim smjerom i ja razmišljam, samo znaš...ono nešto što ti neda mira i vuće na W950 . No, vjerojatno će biti W850.
    Možda jedina zamjerka W850 je onaj svjetleći navigacijski dio. Na slikama dosta ružno izgleda, no to je možda radi pogrešne ekspozicije.

Dajte par dućana gdje bi se to mogli pojaviti u neko normalno vrijeme. Gdje se uopće mogu kupiti mobiteli u RH? Ili je bolje kupiti vani?
    Također, postoji li neki dućan ili nešto gdje se mob može probati prije nego ga kupiš? T-Com centrima sam totalno frustriran, a najbolji dio - ne možeš ih dobiti direktno na telefon, nego možeš jedino ići tamo i onda ti vele da nemaju mob ili da ga ne možeš ni upaliti prije nek skeširaš lovu...ono....fak of.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    SonyEricsson W900i
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mariob
    Tim smjerom i ja razmišljam, samo znaš...ono nešto što ti neda mira i vuće na W950 . No, vjerojatno će biti W850.
    Možda jedina zamjerka W850 je onaj svjetleći navigacijski dio. Na slikama dosta ružno izgleda, no to je možda radi pogrešne ekspozicije.

Dajte par dućana gdje bi se to mogli pojaviti u neko normalno vrijeme. Gdje se uopće mogu kupiti mobiteli u RH? Ili je bolje kupiti vani?
    Također, postoji li neki dućan ili nešto gdje se mob može probati prije nego ga kupiš? T-Com centrima sam totalno frustriran, a najbolji dio - ne možeš ih dobiti direktno na telefon, nego možeš jedino ići tamo i onda ti vele da nemaju mob ili da ga ne možeš ni upaliti prije nek skeširaš lovu...ono....fak of.
    Taj navigacijski dio i ne izgleda tako loše... Gledao sam par videa o W850 sa mobile-review... Iako djeluje malo čudno/neobično ne izgleda loše... Zanimljivo je. Uglavnom W850 je odličan izbor za tebe.
    Što se dolaska u dućane tiče... Doći će kad dođe... Kao što vidiš na www.sonyericsson.hr još uvijek "Uskoro dolazi" pa prema tome ne zna se još kada će doći. K800i je već dostupan na www.sonyericsson.hr, a u EM-u ga još nisu dobili... Morat ćeš se još dosta strpjeti...
    .ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
    MUSIC @ djdevelox.filefront.com

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    w850 ce definitivno zadovoljiti tvoje glazbene apetite.

Zatvorena tema

Slične teme

1. T100 vs C55
    By vrag in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 47
    Posljednji post: 17-01-2003, 15:28

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove