imam x700. kak se prebaci mp3 u ogg i dali onda to moze svirati kao zvono? i jos nesto. kad primim nesto preko blututa, recimo mp3, automatski mi se sprema u poruke, folder moje mape. kak da to stavim negdje drugdje.
imam x700. kak se prebaci mp3 u ogg i dali onda to moze svirati kao zvono? i jos nesto. kad primim nesto preko blututa, recimo mp3, automatski mi se sprema u poruke, folder moje mape. kak da to stavim negdje drugdje.
1. Možeš konvertirati sa nekim konverterom, a možeš i instalirati OggPlay koji instalira ogg codec (onda možeš ogg koristiti i kao zvono)
2. koliko ja znam, to se nemože promijeniti, jedino se može mijenjati dali će se spremati na mem. karticu ili u memoriju telefona.
a s kojim konvertorom? imam instaliran oggplay
Evo ovaj ja koristim i dosta je jednostavan, nemoj zaboraviti s te iste stranice skinuti i codec za ogg...i njega instaliraš u ovaj program i udri...
http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
ok. idem probat
darian imas mozda krek za to. ovo je trial koji traje 30 dana. administrator mi je opet zabranio skidanje s neta, i nemrem si to skinuti, ali s maila mogu, pa ak imas ajd mi posalji na mail
Nemam pojma da je to trial, ja sam odnekle skinuo verziju koja mi radi več pol godine bez cracka i ikakvih pi*darija, napiši mi mail na PM pa ču ti poslati tu verziju...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
e sad. konvertiral sam mp3 u ogg. saljem ga preko blututa, spremi ga opet u poruke folder moje mape, ali mi se i spremi na karticu. i odmah mi zauzme svu memoriju tel. kak da to spremim negdje drugdje, i da mi se spremi na karticu? kolko ima memorije u tel?
pa kad ti dođe kao poruka prvo ga spremi na karticu pa onda obriši poruku.
možeš vidjet koliko ima memorije u upravitelju datoteka (file manageru) koji ti se nalazi najvjerovatnije u direktoriju tools (alati). (bar je tako na 6260 al to je sve isti k)
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
neznam. automatski mi sprema na karticu. a ovaj mi pise da je zauzeto na kartici 13 mb, a slobodno jos tri. isto tak pise i za karticu, nesto malo drugacije. mislim da mob ima oko 7-8, ali me skroz zbunjuje
Izvorno postao ExCenTric
sve što primaš prek BT-a ide defaultno u "inbox". ako su to tonovi kad ih otvoriš u inbox-u pokrene se snimač glasa koji ju reproducira i onda odabereš izbor i spremi. E sad da bi spremao gdje želiš odaberi iz stanja čekanja izbornik-alati-snimač glasa-postavke-korištena memorija i odabereš telefon ili karticu, a po defaultu bilo na tel.ili kartici tonovi sa spremaju u folder digitalni zvukovi![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Ali kod svog tog prebacivanja postoji jedna velika mana. Gubiš jako puno na kvaliteti pjesme. Jer mp3 je već kompresirana datoteka, a kad prebaciš u ogg opet kompresiraš tu istu datoteku, s time da ogg ima još lošiji zvuk od mp3-a. A ne daj Bože još da je mp3-ca koju prebacuješ 128 kbps. Strah me pomisliti na šta to zvuči. Najbolje bi bilo kada bi u ogg prebacio neki wav ili stvar s audio cd-a (naravno da nije spržen u audio s mp3-a).
stavio sam par stvarcica, i cine mi se skroz ok. a da stavim iz mp3-a u audio, pa onda u ogg? to je opet trostruko kompresiranje
Nije trostruko već je isto kao da prebacuješ iz mp3-a u ogg, zato što se prebacivanjem u audio ne gubi kvaliteta, uglavnom nema smisla to raditi.
Ljudi pomagajte, imam panasonic x700, blokira mi je cili.
kad ga upalim prikaže mi panasonic na ekranu i kad bi trebao krenit dalje da upišem PIN on se resetira i sve tako. nemogu ga ugasit na tipku za gašenje nego moram izvadit bateriju.
Šta da radim nijedan ovaj što popravlja mobitele nezna mi to napravit.
sve to je razlog što sam snimio neki glupi program na njega. Može li se taj program kako izbrisat preko USB-a, ili može li se telefon resetirati na tvorničke postavke i da makne taj program ili moram zamjenit cjeli softver.![]()
Ak imas przilicu imas i Nero Wave Editor, u njemu pretvoris.. i jos ti savjetujem da bitrate smanjis na 45..Izvorno postao ExCenTric
odavno sam prodao taj mob
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Pa što ne zatvoriš temu
plišani
?-------------?
pa nisam odgovorao nis na tu temu od 12 mj. vidis da ima jos ljudi kojima treba isto pomoc. kaj se mene tice, tema se moze zatvorit
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Bookmarks