obrati se Inventoru na PM i imat ćeš umjetnički dizajniranu v3 i ne samo da će biti popravljena nego će raditi 110 %Izvorno postao DavorP
frend mi je koristio na motoroli v3 backup flash 2.6...pise bootloader error...pretpostavljam da mu treba drugi bootloader,al kad je pokusao upaliti mob nije htjeo vec stalno ulazi u flash mode....u cemu je problem????izvadi bateriju i vrati nazad,a on opet isto...
obrati se Inventoru na PM i imat ćeš umjetnički dizajniranu v3 i ne samo da će biti popravljena nego će raditi 110 %Izvorno postao DavorP
abdbda
DavorP, nemoj Inventoru ni slucajno on nema pojma, ali inovatoru to je druga stvar. Lapsus mantis.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Koji inventor???
Ja znam samo inovatora![]()
Ako se igrao s bootloaderom, nek' stavi novi bootloader i gotovo. To što ulazi u flash-mode ne smeta, to je dovoljno da se može staviti flash/flex/bootloader gore.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Moj ti je savet da dobro proucis sve, i ako mozes da uradis backup, uzmi FB 1.87 mislim da je bolji, i napravi PDS backup. Onda kreni, to sto ti je sa u test modu je dobro, i baci mu neki boot 07D0 ili slican i ako ides preko repStudia sacekaj da zavrsi sve do kraja, inace imaces skoro mrtav mob. Ponavljam prouci sve, sakupi sve fajlove na jednom mestu i "pucaj". Sretno.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks