ma ima mjesta za jos deset samo je pitanje koji je cilj ulaska na tržište, pranje love ili ozbiljna ponuda.
Evo danas sam u mobilu pročitao da uskoro u hrvatsku dolazi i četvrti operater i to vec za par mjeseci, neznam dali će se to ostvarit... Ja mislim da u hr. nema mjesta za još jednog.
Kakva su vaša mišljenja?![]()
ma ima mjesta za jos deset samo je pitanje koji je cilj ulaska na tržište, pranje love ili ozbiljna ponuda.
dobar grah daleko se čuje
Naravno da će se to dogoditiIzvorno postao rage99
I nije za par mjeseci nego počinje 1. travnja![]()
Kako ce se zvati????
Šta su navalili sad odjedanput!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ili će to biti prvoaprilska šala. Neće se to tako brzo dogoditi.Izvorno postao Dark
Ja ne kuzim, cega se vi bojite? Nizih cijena?!? Nema mjesta za jos jednoga?!?!?!? Pa nek ih dode 10, veca konkurencija znaci bolje ponude za nas. Toga se mogu bojat samo ovi koji su do sad imali monopol (iliti duopol, ali tu je to negdje) i radili sta hoce jer su mogli, pa cemo vidjet kako ce sad...
Zadnji uredio Peky : 03-03-2006 u 02:41
Ako i dođe bit će virtualni operator, gradnja novih 1000 baznih stanica zaista ne dolazi u obzir...
P.S. Kako Tele2 još uvijek koristi znatne resurse VIP-a, budući operator mora ući u deal s Cronetom ...
Nije ovo za mene ...
1. Ne treba vjerovat sve što u novinama (Mobilu) piše
2. Neće bit prvi put na ovom forumu da je dolazak nekog operatera prvoaprilska šala
3. Ako ipak dođe, definitivno će biti virtualni, a takvih može biti i više (Slo), jer smo premalo tržište da bi se bilo kome isplatilo ulagati u izgradnju 4. infrastrukture. Pogledajete šta se dogodilo s Teleringom u Austriji, koja je duplo veča od Hrvatske.
Datum o dolasku i promociji novog operatera sve govori![]()
ma jasno.prvoaprilska sala.
Teba raspisati natječaj, primiti ponude, napraviti odabir, pričekati možebitne žalbe.... za to treba više mjeseci, a ne mjesec dana![]()
Nije ovo za mene ...
Izvorno postao Bare_st
tele 3 najvjerovatnije
hm.. vjerojatno sala.. nitko nista ne prica konkretno.
Baš si morao pokvariti iznenađenje?Izvorno postao Drug Mile
Kada je već tako:
Poruka Mobilovcima: Izmislite nešto novo za sljedeću godinuIzvorno postao Mobil 36 (03/2003)
![]()
A evo kako je to izgledalo 2003. na forumu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...t=nova+mre%9Ea
Nadam se će i ovo pokvariti iznenađenje, povijest se ponavlja.......![]()
Problem je u tome što neki ljudi nekim drugim ljudima to prenesu i usput zaborave napomenut neke detalje pa ovi ipak dođu![]()
NEMA ŠANSE, da je to tako već bi se to čulo u medijima koji nisu tako "stručni" biilo bi na vijestima HRT-a RTL-a ili Nove ili makar u tiskanim medijima. Spomenuli bi neku proceduru ili makar napomenuli da će doći novi operater, pa makar to i bio virualni. To je bila patka, koja ne ide u prilog tom magazinu, jer to ipak pokazuje razinu neprofesionalnost s njihove strane...
Nije neprofesionalnost nego prvotravanjska šala koja nije uspjela. Pogledaj par postova gore...Izvorno postao supercom
hahhahahahahahaha....
Jeste baš sigurni, i VIP je počeo 1.4. s radom
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo ako je to sala mala, onda moram priznat da je i ovo BiG sala mala da T-Mobile ima 51% dionica od VIP-a pa se pitam dali ce vip biti preimenovan u Vip&Tmobile
nema sanse... a gdje je natjecaj, a gdje je odluka Vijeca? to mora biti naveliko dostupno, pogotovo za takvu stvar... cak i za virtualnog operatera, koji po meni mozda nece doci u HR sve dok ne istekne ugovor o nacionalnom roamingu Tele2 i VIP-a. Naime, prvo je nac roaming trebao ici preko T-mobile, ali je strucno uvaljen VIP-u... ocito je da je T-mobile sada dobio vremena za daljnje popunjenje kapaciteta, dok konkurencija se mora i dalje boriti s tim.
joj ja se sjecam te davne 2003. bilo je zabavno na velesajmu taj dan![]()
dobar grah daleko se čuje
VjerujemIzvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Bookmarks