Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 52

Threaded View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Telefoniranje u vožnji - Kazna problem

Radi se inače o istinitom slučaju ali ču ga postaviti kao pretpostavku i svatko od vas neka se postavi ulogu okrivljenika. Vjerujem da ovdje ima dečki i cura koji možda studiraju neko pravo ili slično pa da kažu koja je procedura u ovakvim slučajevima.

Upravljate automobilom i imate naviku malo duže se češkat po uhu ili glavi i pritom vas zaustavi Drot i vidi na suvozačevom sjedalu mobitel. "Dobar dan, znate li zbog čega sam vas zaustavio...blaserkenj". Vi kažete "Ne znam, nemam pojma, vjerojatno rutinska kontrola" a on će vama "Ne gospodine, zaustavio sam vas zbog toga što ste telefonirali mobitelom za vrijeme upravljanja vozila". Vi – "????????. Ne nisam gospodine, mobitel je cijelo vrijeme na sjedalu samo sam se češkao, evo provjerite kada je bio zadnji poziv". On –"Ništa ja ne želim provjeravati, to vam je kazna XXXX kuna i X bodova", pita "želite li platiti odmah", vi "Naravno da ne, jer nisam napravio taj prekršaj" .On napiše kaznu i kaže "Doviđenja".

E sad što je za napraviti. U igri je broj telefona na bonove. Tko treba dokazivati dali ste vi stvarno telefonirali u kritično vrijeme ili niste. Dođe vam kući rješenje u kojem piše da ste krivi i što onda napraviti. Po meni to treba dokazivati Policija, ali na koji način. Oni recimo dokazuju da ste prošli kroz crveno iskazom Drota ako nije snimljeno kamerom.
    Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-03-2006 u 20:42
    dobar grah daleko se čuje

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove