super im je ova 512/256 za 189kn jer ja placam oko 200 t-comu sa 5gb dok je ovo flat,nadam se da ce ubrzo prosirit na kucanstva
www.novi-net.hr
cjenik:Novi-Net je tvrtka koja svojim korisnicima omogućuje bežični pristup Internetu, te nudi široku paletu Internet usluga. Osnovana je sredinom 2005. godine izborivši se za koncesiju bežičnih telekomunikacijskih usluga. Ideja naše tvrtke je olakšati Vam korištenje Interneta uz minimalne troškove, oslanjajući se pri tome na WiMAX tehnologiju i bežično povezivanje.
brzina priključka (down/up)
mjesečna naknada sa PDV-om
256/128 kbit/s 99,00 kn
512/256 kbit/s 189,00 kn
768/384 kbit/s 249,00 kn
1024/512 kbit/s 349,00 kn
2048/768 kbit/s 649,00 kn
- flatrate (ostvareni promet se ne naplaćuje)
sluzbeno su poceli komercijalnim radom u nekoliko tvrtki, a kada ce se ponuditi za kucanstva, tko zna
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
super im je ova 512/256 za 189kn jer ja placam oko 200 t-comu sa 5gb dok je ovo flat,nadam se da ce ubrzo prosirit na kucanstva
sad sam poslao pisamce, bash me zanima kaj buju rekli
+
Jednokratna naknada za priključak (sa PDV-om)
599,00 kn
pa i kod t-coma se placa prikljucna pristojba. vjerojatno ce bit kakva akcija kao i kod t-coma da privuku ljude, zato se i nisam obazirao na to
Vidis, vidis, ona brzina 512/256 za 189kn, puno bolja i brza zbog uploada, a jeftinija 50%, ko bi reko...T-com nas krade!
Ma ne, di bi...![]()
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Šteta što sam t-comu potpisao ugovor, da nisam sad bi stvarno ozbiljno razmislio o promjeni!
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
ne brini, nece to tako skoro. samo nas cimaju svi, ali nikad nista
Postovani,
Zahvaljujemo na Vasem velikom interesu za nase internet usluge te =
se ispricavamo
sto Vam nismo prije mogli odgovoriti na Vase mnogobrojne upite.
Obavjestavamo Vas da ce nasa WDSL usluga za koju postoji najveci =
interes (brzine 256/128, 512/256 i 768/384) biti dostupna do ljeta. O =
tome cemo Vas pravovremeno obavijestiti putem nase internet stranice.
WDSL sa brzinama 1024/512 i 2048/768 je vec dostupan.
Ukoliko ste zainteresirani, posaljite mail na salesREMOVE@novi-net.hr
Lijep pozdrav,
Novi-Net d.o.o.
Evo, međimurci uživajte u Wdslu!
Jel ima kakvih vijesti kad će nešto slično u metropoli? BTW tko je u Zagrebu dobio koncesiju za WDSL?
Nije ovo za mene ...
a kaj ti nećeš???Evo, međimurci uživajte u Wdslu!
ima li kakvih informacija za rijeku ili da dam otkaz u lencu i pravac međimurje?![]()
Nema nas baš punoIzvorno postao tomo
Ja sam ionako do 12. mj. na ADSL-u, a dalje ću još vidjeti (do onda bi već mogao i Triple play stići)
- za područje Grada Zagreba VIPnet d.o.o. i Odašiljači i veze d.o.o.Izvorno postao tomislav10
- za područje Splitsko-dalmatinske županije Portus d.o.o., austrijski Wimax Telecom d.o.o., Odašiljači i veze d.o.o. i OT-Optima Telekom.
- za područje Primorsko-goranske županije iste tvrtke kao i za područje Splitsko-dalmatinske županije.
WiMAX je svojevrsni "propusniji i brži" WLAN, pa je za očekivati kako će novi koncesionari uskoro u Zagrebu te na području Rijeke i Splita ponuditi uslugu širokopojasnog bežičnog pristupa Internetu, kao i neke druge usluge, poput VoIP-a ili videa na zahtjev...
c/p bug online
hoćemo nove informacije iz Vipneta!
Bookmarks