Weather Bug
Moze preporuka?
Koristio sam PocketWeather (sbsh) i SpbTime i nisam zadovoljan, pogotovo SpbTimeom koji uopce ne kuzim kako natjerati da radi update. Imam unutar WorldMateProa pregled vremena, ali ga ne mogu izvuci na desktop.
Svaki savjet je dobro dosao.
![]()
Weather Bug
There are no shortcuts in evolution.
Ja koristim PocketWeather. Što te kod njega muči?Izvorno postao g4nd
MDA Compact IV
ja koristim weatherpanel i meni osobno se cini najbolji..al mislim da je to sve vise manje isto..ko i pocketweather..
Ja koristim spb weather i u nacelu sam zadovoljan. On mi daje najtacnije podatke u prognozi vremena. Probao sam i sbsh i mapsware ali su dosta netacne podatke davali. Koji weather server koristite?
Misko, ista stvar kod mene. SPB mi je davao tocnije podatke i zato ga preferiram, samo moj problem je sljedeci....Izvorno postao misko
Jednostavno mi program ne zeli napraviti update, i svejedno da li ga stavim na manual ili na AutoUpdate.
Kad sam ga instalirao, ubacio sam lokaciju (Rijeka), i update je izveden glatko (sa weather.com servera ako je to nekome bitno).
No nakon toga nece i nece. Trenutno mi je postavljen sa "update when docked" i "autoupdate every 1 hour", ali ni da trzne.
Kad u samom programu kliknem "Refresh Rijeka" isto se ne desi nista.
Moze netko pomoci oko ovoga, stvarno me vec frustrira.
imao sam slicnih problema ali poigraj se sa opcijama work i internet i na pda i u Activesync-u (option-rules) to pravi probleme ako ne uspes javi za detaljnije uputstvo.
PS koju verziju koristis i koji pda imas
SBSH Pocket Weather V. 1.2.4. Build 1673
MDA Vario
ActiveSync v. 4.1
Da li sada koristis sbsh i spb? Mislio sam da si spb pravi problem i da njega imas instaliranog.
Naravno, postoji i alternativa svemu tomea i radi na svim mobacima...besplatna vremenska prognoza via SMS za ZG ili HR. (naravno, morate imati SMS to e-mail opciju)
http://bahun.net/modules/newbb/viewt...9#forumpost129
nekad se može pojaviti problem kod updatea, a to riješi na način da se prvo spojiš na net, a onda odradi opciju update all sa spb weatherom (dugi tap, pa update all)
ima još jedan zgodni programčić koji se zvoe Fizz Weather (pogledaj na pxdxa)
Bookmarks