Imam problem sa L7: često mi se dogodi da kad nazovem nekoga (bez obzira ukucam li broj ručno ili odaberem iz imenika), napiše na ekranu "calling" i tako stoji unedogled. Nakon nekoliko pokušaja uspije.
Nokiu sam koristio 10 godina (razne modele) i nakada nisam imao ovakav problem. Ponašaju li se inače Motorole čudno ili moram svoju odnijeti na servis? Ovaj me je problem toliko iznervirao da često uzmem obični telefon i nazovem kad ne uspijem sa Motorole isprve ili čak ni ne pokušam kad mi je hitno..
Evo, nije pomoglo Sad sam nazvao na drugi mob i dao "busy", pa sam na L7 udrio redial i čekao, čekao, pa je nakon minutu spojio poziv. Onda sam opet dao "busy" pa readial pa je nakon čekanja napisao "unsuccessfull" (ili "failed", nisam siguran), pa kad sam ponovo stisnuo "retry", nije uspostavio vezu ni nakon 4 minute (ni javio grešku). Ahhhhh...
ja osobno nisam čuo da je to "bug" na svim mobitelima. ako imaš garu (garanciju), onda odi do servisa pa vidi, pa ako je stvarno tako na svima, onda kako poštovani kolega Tomo kaže, nemaš brige!
Bookmarks