Kuciste se mislim ne moze popraviti. Jesi probao prvo ocistiti ekran onim maramicama za ciscenje?
Postoji li kakva pasta ili neko sredstvo kojim bi se mogle srediti crtice,
zarezi i slicna mala ostecenja na kucistu laptopa, pošto je kuciste od
magnezija? Isto me zanima za uklanjanje malih oštećenja zaštitnog filma na LCD-u koje je u obliku kvadratića cca 4x4mm ?
Kuciste se mislim ne moze popraviti. Jesi probao prvo ocistiti ekran onim maramicama za ciscenje?
NE vidim svrhu ovakvoga postupka, ali...Izvorno postao Toni79
Sto se magnezija tice, to neces nista mosi boduzeti, jednino ako je bojan, ili lakiran postoji pasta za njegu takvih kusista, i to se prodaje kao fotografska dodatna optema, posto je vecina kvalitetnijih kucista foto aparata nacinjena iz magnezija. Ako nije bojan, tada nista!
Sto se ostecenja na LCD - u tice. Navedena ostecenja nastala su na zastitnoj foliji ekrana, pa je jedini nacin uklanjanja ostecenja zamjena same folije, ako se raspitas o cijeni istoga postpuka, mislim da ces odustati vrlo brzo!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
imas za ekran od mobitela razne paste koje uklanjaju crtice ali i dublje ogrebotine
e sad malo proguglaj da vidis gdje to ima za kupit mozda ce pomoći i tebi
DUKE II CMGSN
Bookmarks