Fali ti midvey i legendarniSupertreath u kojem imaš tutorijal za upload igrica na mob.
Ili možeš preko bluetootha.
Pozdrav svima,
Dakle imam motorolu v220, nekolko dana i eto rekoh da si ubacim neke slike,audio itd...
Dakle skinuo sam neke drivere s neta (p2k) i instalirao ih i koristio mobile phone tools za prebacivanje slika,videa i zvuka...
Prepoznalo mi je mobitel kao motorola usb modem.Sve radi odlicno...
Sad ono sto me zapravo zanima jest kako da ubacim igre.U posljednjih nekolko sati sam cacako po svemu sto sam uspio saznati o motoroli.
Skinuo sam p2k tool zadnju verziju, p2k man i p2k commander.Naravno podigao sam mobitel u booloaderu.Tada mi je xp prepoznao novi flash uredjaj instalirao sam p2k drivere ponovo.
Problem je u tome sto kad pokrenem bilo koji od gore navedenih programa pojavi se error data write failed.
Zanima me dali uopce motorola podrzava taj software, odnsno prebacivanje java igara i slike i zvuka s bilo cim osim mobile phone toolsom ?
Mobile pohne tools uopce ne podrzava prebacivanja java soft-a.
Ili neka mi neko kaze u cem grijesim ?
Hvala naprijed,
Fali ti midvey i legendarniSupertreath u kojem imaš tutorijal za upload igrica na mob.
Ili možeš preko bluetootha.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Pa v220 nema bluetooth, sem toga imam midway takodjer ne funkcionira...
Mislim da je problem u necem drugom...probao sam 100 mogucih varijacija, ghostao windowze nekolko puta radi jebenih drivera...
Heh o cem se radi kad pokrenem recimo tripplet tool modem mi bude ukljucen samo nekolko sekunda i onda prijavi da je iskljucen...
Pazi nisan ja ode otvoria thread tipa kakoubacit igre, zanima me zna li neko u cemu je problem kod mene ?
Naime kad ukljucim motorolu prepozna ga ko uredjaj - modem, instaliram ga koristeci neke od drivera koje imam, probao sam s nekoliko verzija.
Kad ga podignem u boot modu onda mi nadje novi uredjaj instaliram drivere i porepozna ga ko neptune flash device.Sve uredno radi...
Zatim kad upalim ttc da bih nesto prebacio ili nebitno ttc prepozna mobitel kao "modem-connected" kad je u modem modu i to sve traje nekolko sekundi.Nakon toga prikaze gore u desnom gornjem kutu da je "not-connected"...Isto tako kad je i u flash modu.
I dok je on spojen tih svega nekolko sekundi kada ukljucim read phone on izbaci nekolicinu errora.
Dakle nije problem u mom neznanju oko prebacivanja igre jer do tog postupka i nemogu doc.
Jesan li nesto propustia il nisan ?
Jel do verzije drivera ili softwera ???
Jeli uopce moguce prebacit podatke na motorolu ?
Podrzava li tripplet ?
lijepo pogledaj seem edit mini tutorial i uključi java uploader na mobitelu za prebacijvanje.
Tu opciju imaš već učitanu u programu po imenu MotoKit. taj program možeš skinuti u threadu LINKOVI
Poštovanje
Jedno popodne mi je tribalo da povezen neke stvari...
Ima san problem s usb-on, falili su mi kb patchevi (2 komada)na sp-1 ili kompletni sp-2 da bi sve radilo.
Da je iko procita ode koji je moj problem mozda bi mi i rekli a ne davali linkove na tutoriale kako ubacit igru...
Ukoliko neko bude ima slican problem:
Neka se javi poslat cu mu na mail jer imam licencu za windowse pa mnogu skidat ove patcheve jer za 1 od 3 potrebbna da bi sve radilo morate napravit validation win-a na microsoft sajtu da bi skinuli...
Evo vam jdan koristan link:
http://forums.deathmule.com/viewtopi...01deedaf2ab7e3
To sto si pitao za to si i dobio odgovor,a ti da si detaljnije procitao verovatno bi ranije resio to sto hteo...
Bookmarks