Evo nemogu se odlučit između ovih modela pa ako mi netko može reći koje su prednsoti i mane svakoga u odnosu na oba fotoaparata i koji bi bio najbolji izbor...
dakle:
Olympus Mju 700
sony w15
Canon A610
Evo nemogu se odlučit između ovih modela pa ako mi netko može reći koje su prednsoti i mane svakoga u odnosu na oba fotoaparata i koji bi bio najbolji izbor...
dakle:
Olympus Mju 700
sony w15
Canon A610
Zadnji uredio cyber : 07-03-2006 u 17:43
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
...koje su prednsoti i mane svakoga u odsnu na oba telefona, mislim, lijepi mobovi...
...a sad, što ti je najbitnije, za što ćeš koristit fotić i da li ti je dizajn važan... sva tri su lijepi modeli, a prva razlika je, kao što sam možeš primjetit, u rezoluciji...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hehe...naviknut sam ovjde piat o mobitelu i sad me ulovilo...Izvorno postao Eminem
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Da, zgodna trojba!
Cook ti je vec ostavio zgodan link...kako je i on objasnio W1 i W5 su vrlo slicni aparati, dok je W15 crni W5 (dakle silver edition nosi oznaku W5, a black edition oznaku W15)!
Inace u ovoj trojbi Olympus je, da se tako izrazim, uljez!
Zasto? Ponajprije zato sto ne spada u istu grupu fotoaparata kao i ostala dva. Tako dok bi Sony - ja W15 i Canona A610 svrstali u compact klasu digitalnih foto aparata, navedeni Olympus bi ipak bio u ultra compact drustvu. Osim navedenoga mju 700 se izdvaja i sa CCD senzorom od 7MP, dok ostala dva spadaju u onu grupu sa 5MP.
Najvecu razliku ipak cini klasa proizvoda, jer ipak, ultra compact pretpostavlja neke druge vrijednosti i zahtjeve pred foto aparat, u odnocu na compact klasu, premda su dvije navedene klase vrlo "srodne"!
Tako da je trenutno pravo pitanje koje si moras postaviti: vrijednujes li vise sto manje dimenzije foto aparata, njegov gotovo ukrasni izgled ili funkcije koje ti aparat moze ponuditi.
Ako zelis sto manji aparat, koji uz to i vrlo lijepo izgleda (pa ga je pravi gust za objesiti na trakicu oko vrata, gotovo kao ukras), a i nudi sasvim pristojnu fotografiju, bez previse opcija koje samo kompliciraju stvari...mju700 je pravi izbor za tebe.
Ako pak zelis nesto sitno veci aparat, i dalje lijep, ali ne i ukrasan, sa nesto ipak kvalitetnijom optikom i ipak sitnicu vise opcija...onda odbaci Olympus, pa cemo razgovarati o dvojbi izmedju Sony - ja i Canon - a!
Osobno, da mi sad netko nudi i da moram izabrati jedan od tri navedena aparata, vjerujem da bih izabrao mju700, premda nisam Olympus fan, dapace vrlo sam nesklon Olympusu, ali s obzirom da veci i ozbiljniji aparat imam i nadam se nekom dSLR - u skoro, isao bi na ultra compact, upravo zbog prednosti u dimenzijama.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Nadam se da ce ti ovaj link makar malo pomoci ... tu su ti usporedne specifikacije modela koje si naveo + a620 !
http://www.letsgodigital.org/en/came...1035-1036.html
Stim da je razlika u nazivima modela ! ... hmmm da sony tj ovako w5 je u stvari malo poboljsan w1 a ti trazis w15 sto je isto kao w5 ! Tj sony-eve igre i igrice sto se tice naziva modela ! Stave drugu boju i daju modelu novo ime ! Tj nema nikakve rezlike izmedju w5 i w15 .... a ima nekih sitnih razlika sa w1 ! Znam zvuci zmotano ali tako to radi sony !!!
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !