ja mislim da možeš, to je symbian s60, ide ziher! uploadaš preko kompa i ideš na teme
Dakle....već mi je milion ljudi reklo koji program trebam ali jednostavno uvijek zaboravim...
Koji proramčić trebam da bih stavio neki drugi skin ????
i kako se to radi jel zna tko???
imam hrpetinu tema za n 6600 dakle jel mogu koju staviti???
molim za pomoć!
hvala!![]()
mama ti sestra!
ja mislim da možeš, to je symbian s60, ide ziher! uploadaš preko kompa i ideš na teme
da ali mi treba neki programčić da bi tu temu pokrenuo na n-gageu..zato pitam....
mama ti sestra!
NI JEDNU TEMU OD 6600 NE MOZES IMAT NA NGAGEU JER JE STARI SYMBIAN OS 6 A 6600 OS7
MOZES SAMO NEKO PROGRAME KOJI IMITIRAJU TEME A ocajni su
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
znači neide nikako a????ma mislim dasam vidio! samo se ikonice promjene..bezeveze! ali treba neki programčić za skinove mora nešoto postojat čuo sam!
hvala na pomoći!
mama ti sestra!
temu nije moguče stavit nikako,postoji nešto što "emulira" temu zove se smartluncher, pa to možeš koristit kao alternativu
jel ima možda negdje tj pogramčić od vas ili da ipak pođem tražit????odo ja provat nać ali ako ne nađem eto ako enko iam pa da stavi taj programčić..
e da ...skinio sam sad programčić aaaaliii....kako da j nađem registracije neke od tih programčića..jer programi se inače naplaćuju....paa.....pomoć!
Zadnji uredio FaberOSK : 14-03-2006 u 01:47
mama ti sestra!
skidaj sa dotsisa ne sa official stranica
a nisam nikada skidao sa dotsisa...niti znam točan link....ali odo ja potražitIzvorno postao sodom
![]()
mama ti sestra!
Evo ti link.
Testis unnus, testis nullus!
je li samo meni ne radi link ili??Izvorno postao marko6630
mama ti sestra!
Da, stvarno ne radi. Al to ti je čest slučaj sa Dotsisom, pričekaj koji sat, opet će se to dić.
Testis unnus, testis nullus!
ma smartlauncher sisa bateriju abnormalno,a često zna izazvati i grešku koja otežava paljenje mobitela
budi sretan da imaš usb spajanje kao vanjski disk (neprocijenjivo za ubacivanje većih file-ova),to je veliki + kod n-gage-a i nedostaje mi kod 6630
zeemax
ok dečki..hvala na pomoći.Samo me zanimalo može ili ne..a eto probao sam sve sam nabavio..aliii...pljuga bome..nije to to što sam mislio da je ali sam se morao uvjeriti.....
p.s. opet ne radi link 8)
mama ti sestra!
Bookmarks