Imam k700i i ne mogu stavit mp3 za melodiju zvona, dali se to može riješit sa kodovima ili moram kantu na servis nosit da mi unesu drugi software
Imam k700i i ne mogu stavit mp3 za melodiju zvona, dali se to može riješit sa kodovima ili moram kantu na servis nosit da mi unesu drugi software
Imas ruzni Vodafone software u telefonu, i da bi mogao normalno da koristis mp3 kao zvono, moras u servisu ubaciti novi, cisti software.
Izvorno postao woody
![]()
![]()
Upravo tako!
Skoci do EM servisa i trazi da ti decki zamijene FW, nekada to ucine besplatno nekada te kosta 150kn, ali ako hoces mp3 - ce za zvono druge ti nema.
Jedina jos solucija je ti ekipa koja se bavi otkljucavanjem telefona. Oni ti takodjer mogu napraviti navedeno, samo za manje love!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Tako je, to bi moglo biti tvoj problem.
BTW, bilo bi korisno da si u naslov teme ubacio "K700i".![]()
Da, manje para i potencijalni gubitak garancije.Oprezno s tim.
BTW, mislim da ce ti u servisu to bez problema napraviti besplatno ako je mob pod garancijom.
Taj vodafone ima zesce los izbornik i stanga je!![]()
![]()
Znaci ak je mob kupljen u vip centru tamo bi trebali to besplatno napravit jel to sigurno da ne dodjem tamo pa ispadnem![]()
u servisu to ne rade besplatno jer ne smijuIzvorno postao ravilov
vodafone je brandiran i ti si kupnjom takvog aparata pristao na ono što je u aparatu
tako ja nisam mogao stavit novi software zbog toga
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Evo kak sam brzo brzo dobio odgovor hvala, tak sam si i mislio da to ne može sam tak ic bilo bi blesavo
ali mozes staviti drugi software a sacuvati svoj ako nedaj boze nesto ode pa onda samo preflashas back![]()
točno.Izvorno postao Codiac
cijeli flash se može izvući van, te se može vratit.
i nakon toga opet imaš onaj mobitel koji si dobio kad si otvorio kutiju.
mozes skinuti DRM konverter pa preko njega skidati mp3-ce i onda ces ih moci postaviti za zvuk zvona.
A mozes i jednostavnije. Pjesme koje u mp3 formatu samo konvertiraj u mp4 format i radit ce ti. Imas Vodafonov mobitel, pa bi trebao imati i nekoliko "uzoraka" mp4 formata u mobitelu, pa mozes to i provjeriti.
uradis tocno ovo i neces morati stavljati novi softver ili bilo sta.Izvorno postao zmija
umene je radilo.
može neko reć kaj je to DRM konverter tražim u googleu nema niš samo nekakve "švapske" stranice ne volim njemački samo milku
http://www.blazemp.com/convert_drm_protected_wma.htm
Evo par informacija!
Inace u google probaj upisati mp3 to drm converter, pa skini neki!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ah kužim sad DRM -Digital Rights Management, hvala
ajd ako je netko nasao neki prog za mp3 2 DRM nek da link ili barem ime proga
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Pa bilo je toga sigurno na forumu, potraži malo..treba ti drm packagerIzvorno postao Raf
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Evo dao sam si malo truda, nasao prog i stavio na rapidshare, a kad ono vec tamo
EDIT:
jos samo zaboravio reci da treba firmware R2V, jer u prijasnjoj verziji nece cak ni s ovim progijem
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
Evo stranice s koje se moze skinut - drm packager
ima tu i drugih sw-a za mob
Bookmarks