Evo napokon je moja jedna stara nokia 8210 skroz prestala raditi. Naime, jednostavno se baterija više ne puni.
Što bi tu mogao biti problem (punjač, baterija....) i isplati li se to popravljati??
![]()
Evo napokon je moja jedna stara nokia 8210 skroz prestala raditi. Naime, jednostavno se baterija više ne puni.
Što bi tu mogao biti problem (punjač, baterija....) i isplati li se to popravljati??
![]()
maraschino - PTICICA
tako je i meni na staroj njoki banani, treba nova baterija
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
znači, najvjerojatnije je samo baterija otišla.
maraschino - PTICICA
...oli dosjed za punjenje ili punjač ili...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
haha, da znam, trebam naći nekog sa 8210 pa da probam malo promijeniti bateriju, punjač...
A dobro, pošteno je odradila svoje
maraschino - PTICICA
pa kolko dugo je imaš?
pa jaaako dugo, mislim da je dala svoju dušu. Već sigurno 2 god, možda čak i nešto duže, ali čudno mi je to da je samo tako prestala raditi.
maraschino - PTICICA
nije čudno, pogotovo ako je Ni-mH
Zašto pogotovo ako je Ni-MH? Pa takve baterije imaju veći ciklus punjenja od Li-Ion i Li-Poly baterija.
imao sam i ja isti problem; naime meni se punjac bio sjebo jer uvijek kad bi mi se mob napunio ja bih povuko onu zicu od punjaca tako da se unutra nesto sjebalo.... probaj sa drugim punjacem ili drugom baterijomPoslao: 3aTmr
znači, najvjerojatnije je samo baterija otišla.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
da, probati ću prvo sa drugim punjačem, pa ćemo viditi što bude
maraschino - PTICICA
Jel bilo što?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Izgleda da je jer ništ' ne piše...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Valjda se problem rjesio, a ako nije, ili ima neko slicni:
Na mojoj staroj 3210 se ponekad desilo, kad bi se baterija ispraznila do kraja, i to ne zbog poziva vec pri najmanjem opterecenju (dakle bila je prazna da se vise nije mogla ni upalit...) onda se ponekad nije mogla punit, tj nije se pokrenulo punjenje jer mu valjda za to treba malo snage, i ineresantan detalj, kad bi ju stavio da se puni, culo bi se lagano cvrčanje. Problem je rješen tako da sam nekoliko puta spojio i odspojio punjac, pocela se puniti onda kad se nista nije culo...
eh, nisam riješio problem, ali nisam ništa ni pokušavao. Probati ću ovo što piše ToTaL...
maraschino - PTICICA
Bookmarks