Nije mi baš nešto odgovor(žao mi je)ali odvedi ga na servis.
![]()
Pozdrav....
Užas... Prije par dana mi se ugasio SX1 iz čista mira...
I kad sam ga opet upalio upisao pin i sve je bilo ok 2-3min i nakon toga se smrzne i moram vaditi bateriju....sljedeči put kad ga pokušam upaliti, on se upalli i prije nego se pojavi ekran za upisati pin eknan je bijli i opet se ugasi...
....već nekoliko dana ga pokušavam vratiti u normalu ali neide...
Pokušao sam skoro sve, ali uzalud. (Formatiorao mob nekoliko puta, imao sam SMOv2 pa sam vratio sa winswup-om na FW15, pa sam vratio na FW10, i nakon toga sam podigao na službenu verziju 15.)
Poslje svakog koraka sam isprobao da li radi, ali na žalost ništa!!!!!
Zna možda netko u čemu je problem!?!?
.....ja stvarno više ne znam šta da mu radim!
![]()
![]()
Nije mi baš nešto odgovor(žao mi je)ali odvedi ga na servis.
![]()
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
...ja sam imao sličan problem sa bivšom N3660... odnio sam je frendu koji se bavi mobovima i uspio ju je vratiti u život, mislim da je ubacivao novi flash, soft itd. ...Izvorno postao V.S.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
u servis s njom, definitivnoIzvorno postao V.S.
burek svima a ne samo njima...
jeste da mi je levatsko pitanje, ali:
Da nije do baterije????????
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
to spustanje i dizanje verzije nikako nije preporucljivo raditi i izbhegavaj to sto je vise moguce...
jesi pokusao ovako - http://www.siemensfreaks.com/php/sx1.php
maraschino - PTICICA
Nisam probao jer nemam COM kabel (x55)
....imam osječaj da ni to nebude pomoglo....
...imam jedan takav SL45 potpuno isto se dešava, probao sam sve i svašta ali uzalud!!!
kod sx1 se zna desiti da ode maticna, ali kod SL45 je uglavnom sve software-ski problem i gotovo se sve da rijesiti...
maraschino - PTICICA
....evo sad mi 8 sati radi ok i sad kad bi ga uzeo u ruke i probao malo pritisnuti ili savinuti, samo bi se smrznuo i nakon toga ugasio...
Ima možda netko iz okolice Varaždina COM kabel za x55????
Pada probam i ovu posljednju soluciju...
hmm,mislim da ti ni ovo onda nece pomoci... mozda su otisli neki kontakti unutra ili cak maticna... otvori ga pa baic pogled, ili neka ti ga pogleda neko strucniji oko elektronike...
maraschino - PTICICA
....otvorio sam ga prije nekoliko dana i na prvi pogled ništa nisam primjetio..
.....mora da je neki kontakt u pitanju, ali nije mi jasno zašto se nekad smrzne?!?!
Pogledaj moj post vezan za tu temu - vjeruj mi - daj ga na servis u garanciji će ti to rješiti - kod mene je bilo "tako su naznačili" lemljenje procesora - no sasvim sigurno je problem hardverski.
Servis je rješio problem.
Hvala za savjet!!
Još ga nisam odnio na servis, valjda ću ovaj tjedan i nadam se da će ga popraviti i da me neće previše stajati!!
Držite palčeve!!!
Thumbs Up!
Evo, samo da vam javim da je servis rješio problem.....
uz naknadu od 100kn
A šta su napravili?
Dobro da je rješeno, no nisam ni sumnjao da će servis rješiti stvar, no čudi me tih 100 kn - jel ti pod garancijom i da li si ga nosio u ovlašteni servis/vip/t-com ili?
e, da i što su ti napisali da su napravili(ako si to u vip nosio - taj dokument ostaje njima, no svejedno vjerojatno si pročitao kad si morao platiti 100 kn.
No ako ga nisi nosio u ovlašteni servis/nemaš garanciju, onda je 100 kn sitnica zar ne?
Bookmarks