a j*bemu.....Stavis onu kracu slusalicu u uho a drugu ,duzu preko vrata odostraga stavis u drugo uho...
Imaju li kakve zamjenske slusalice za kupiti za k700? Ove su jos ispravne i rade dobro ali su neprakticne za poluditi. Da mi je znati koja budala ih je dizajnirala da jedna strana bude duza a druga kraca. Koristim ih za trcanje i zbog toga mi jako smeta sto nisu jednaki lijevi i desni dio, pa mi stalno ispadaju iz uha i tesko ih je prilagoditi uhu dok trcis. Ima li jos neko ovakvih banalnih problema kao ja i kako ste ih rijesili?
a j*bemu.....Stavis onu kracu slusalicu u uho a drugu ,duzu preko vrata odostraga stavis u drugo uho...
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Izvorno postao DARJAN333
....da.![]()
,ne znam jel on nas zeza ili...
ups, al ima čovjek pravo uvijek ti zateže na jedno uho![]()
da,mislim da je njemu do zajebancije,on sigurno ima nokiju:bunny:Izvorno postao tj1
no dobro,dobro,zajebavam...pa ne znam..al daj vidi covjeka pametnog kak ih je stavio pa ces znat o cem pricam...![]()
hm,ovo je za razmisliti i isprobati,mozda stavarno i idu tako a ne sa prednje strane (onaj duzi dio). Zahvaljujem na pomoci i ideji !Izvorno postao DARJAN333
tako ti u objašnjenjima u vodiču što si sa mobom dobio piše,vidi se tko zna čitati!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Izvorno postao DARJAN333
.........pa ne mislim ja da ti zezaš nego omahen kad to pita![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Izvorno postao omahen
looool![]()
ha ha a ti vild baba si kao znao-la sa koje strane idu te slusalice,eto ja npr nisam znao....covjek se uci dok je ziv.a zena jos i duzeIzvorno postao wildbabe
![]()
DObro,pa nemojmo se jos i vrijedatIzvorno postao omahen
![]()
Stari, bez uvrede al imas skoro pa cetiri banke i nisi znao ono, brijem da su djeca u osnovnoj skoli to odavno vec savladala!! Ali opet s druge strane, imas pravo, covjek uci dok je ziv!Izvorno postao omahen
![]()
problem je rijesen, necemo sad u off![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks