Zanima mene cijena......
Hoce li ga smrtnici moci imati????
M.A.G.I.C. je još prototip samog uređaja koji bi se trebao predstaviti na CeBit-u 2006. Specifikacije samog uređaja su nevjerovatne ali uređaj kao takav je dosta težak, čak 300g. Jedino me zanima koliko će mu baterija trajati
- powered by Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition
- processor: Intel Xscale 624 MHz with graphic accelerator 2700G3 and Video RaM
- connectivity standards: GSM quad band / GPRS / Wi-Fi 802.11b / EDGE / Bluetooth 2.0 / GPS / IrDA FIR 4 / USB
- card slot: micro-SD
- RAM 512 MB, ROM 512 MB, hard disk 8 GB
- 2 displays, both: QVGA = 320x240 pixels
- 2 cameras, both: 2 megapixel
- output: VGA Out, Print Out / USB printing
- dimension: 125 x 70 x 32 mm
- weight: 300 g
- QWERTY keyboard
Zanima mene cijena......
Hoce li ga smrtnici moci imati????
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Cijena još nije formirana jer je to tek prototip konačnog uređaja. Kažu da će uređaj biti pušten u prodaju uskoro, neki se nadaju čak i nakon ovogodišnjeg CeBit-a.
Evo još slika:
![]()
![]()
Koliko se da primjetiti, uređaj ima biometričko zaključavanje pomoću otiska prsta(ono u sredini)
Piše u ovim specifikacijama![]()
Cijena ce biti oko 1000$, bar tako kazu...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ovo je prebolesno! Makar mislim da su malo pretjerali i stavljali neke nepotrebne stvari (mislim, 2MPx kamera za videopozive i dva onakva ekrana, pa kom to treba, a samo diže cijenu).
Testis unnus, testis nullus!
Za nositi ovaj uredjaj u dzepu trebas imati jak remen oko sebe.
A desnu ruku ces nabildat vise neg za samackih veceri pored tv-a![]()
Odmah bi ga uzeo da imam para i da je raspoloživ u RH jer kada gledaš da je cijena cca 1000$(6145,00kn) a MDA 3 dođe 5298,00kn(cijena samog uređaja), mislim da je ovo jako dobra ponuda kada uzmeš u odnos uloženog-dobivenog. Jer ovaj uređaj je "mila majka" prema MDA 3Izvorno postao freek.u
![]()
Bookmarks