Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.293, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prebacivanje MIDleta u background

Radi li kome prebacivanje java aplikacija u background? Dakle, ne suspend nego da se bas nastave vrtiti u pozadini. Prema Motorola Developers Guideu, trebalo bi biti dovoljno (barem na V360) dodati 'Background: True' u MANIFEST.MF ili .jad file. Pritiskom na crvenu slusalicu tada bi trebali dobiti novu opciju 'send to background' ili tako nesto, no meni to nije uspjelo.
    Bilo bi zgodno da se LightPlayer i jos neki programi mogu baciti u background.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    mt:s
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da to moze samo CORElet...Pa probaj da ubacis iTunes on ima tu opciju

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mozda stvarno mora biti CORElet no nista takvo ne pise u motorolinoj dokumentaciji za programere.
    U svakom slucaju, malo mi je problematicno s tim eksperimentirati jer ne mogu instalirati MotoMidMan na svom kompu (linux) pa ne mogu preko njega raditi izmjene atributa. Itunes vjerojatno necu ni stavljati jer mi se ne svidja sto se onda moras zezati sa njegovom bazom (ne mozes samo presnimiti mp3ce na katricu).
    Zato bi ovaj novi cRadio mp3 player mogao biti super (kada jednom izadje).
    Za neupucene: http://www.howardforums.com/showthre...=764785&page=4

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam na kakvu bazu mislis,jel problem u iTunes-u na komp-u?Posto ima alternativa i za to(MotoTunes).I ja takodje cekam taj cRadio ali neverujem da ce ista biti bolje od iTunes-a osim ako bude imao opciju za video.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6124c
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.293
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim na bazu u kojoj iTunes drzi podatke o snimljenoj muzici. Mototunes, kao ni iTunes se ne vrte pod Linuxom. Vjerojatno bi se dalo nesto pronaci i za Linux no radije bih player koji cita podatke direktno iz id3 tagova.
    cRadio bi trebao biti dosta bolji od iTunesa. Nema potrebe za posebnim programom za prebacivanje muzike, bolji interface (oni tabovi se cine vrlo zanimljivi), podrska za tikpu na handsfree-u (pause/play, fastforward, skip) i nadam se puno jednostavnija instalacija na telefon. Svakako cu ga probati staviti kada izadje.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    ROKR E1,K700i
    Operater
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dos
    Mislim na bazu u kojoj iTunes drzi podatke o snimljenoj muzici. Mototunes, kao ni iTunes se ne vrte pod Linuxom. Vjerojatno bi se dalo nesto pronaci i za Linux no radije bih player koji cita podatke direktno iz id3 tagova.
    cRadio bi trebao biti dosta bolji od iTunesa. Nema potrebe za posebnim programom za prebacivanje muzike, bolji interface (oni tabovi se cine vrlo zanimljivi), podrska za tikpu na handsfree-u (pause/play, fastforward, skip) i nadam se puno jednostavnija instalacija na telefon. Svakako cu ga probati staviti kada izadje.
    Da znam za to i mene to nervira,ali zato muziku odatle cita mnogo brze nego bilo koji java player pravo sa kartice.Takodje i prebacivanje sa iTunes-om na komp-u je duplo brze neko sa npr. MPT na karticu,barem je tako na mojoj motoroli...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. x6x flash patches
    By 3aTmr in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 308
    Posljednji post: 11-07-2006, 10:26
  2. Patching Siemensa CX65
    By tutlek in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 34
    Posljednji post: 05-05-2005, 10:23

Bookmarks

Pravila postanja