Pa najbrži, naravno.. koji god da je to!![]()
ISDN
xDSL
Cable
Satelitski
KAd bi barem mogli birati
Inace ja bih uzeo DSL svakako
Forumaš godine :)
Pa najbrži, naravno.. koji god da je to!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
wHITEBOY, A KVANDO KOSTA ? TO JE NEBITNO??
Flat Rate uz prihvatljivu cijenu je trenutno najtrazeniji![]()
@Miško: Pa pitenje glasi 'što vam je bolje?' U skladu s tim je moj odgovor. Ne pita se za odnos uloženo/dobiveno i slično...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Tocno...dobar odgovor...DSL ja mislim pruza najvise al je jos skup i nije dostpan svugdje
Znači li to da je kod sveg ponuđenog jedina razlika u brzini?Poslao: sezam-picika
Tocno...dobar odgovor...DSL ja mislim pruza najvise al je jos skup i nije dostpan svugdje
ne... ima dosta razlike
DSL-ne ovisi o broju korisnika online tako da je brzina uvjek ista
CABLE-ako je vise korisnika ONLINE moze doci do zagusenja
SATELITE-Ne rade programi poput KazAa(iako se i to moze srediti).
Tenks picika, onda DSL u flaterate režimu i to po mogućnosti vrlo jeftino.
Tocno!
Mislim da sada imamo nešto što bi moglo ponijeti epitet boljeg a ne samo bržeg, naravno sve ovisi o apetitima. Imam poznanika kojemu je firma plaćala satelitsku vezu (navodno je ludo brza itd. nemam pojma nisam ni probao ni čitao o tome) i sada su mu to ukinuli te ja na 56k,.....,njegovoj tuzi nema kraja.
DSL- potrebna je telefonska linijaPoslao: sezam-picika
ne... ima dosta razlike
DSL-ne ovisi o broju korisnika online tako da je brzina uvjek ista
CABLE-ako je vise korisnika ONLINE moze doci do zagusenja
SATELITE-Ne rade programi poput KazAa(iako se i to moze srediti).
CABLE- ja zivim u zgradi i vjerujem da dosta mojih susjeda ima cable i jos nikad nije doslo do zagusenja ili smanjenja brzine, nije potrebna telefonska linija
SATELIt - nemam pojma o tome
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pa nije bitna zgrada nego je bitno opcenito od koliko ljudi ide na CABLE preko ISP-a...
Pogledaj thread u ovom forumu :
Za one koji zele zanti vise... linkovi o cableu![]()
ma nedaju se meni citiat svi ti linkovi, ne kuzim te, pojasni kako dolazi do zagusenja na cabelu
zbog topologije kabelske mreze
DCM ce sigurno ici s najjeftinijom varijantom i slabom vezom prema "VAN". Pogotovo u kombinaciji s preuskim bandwidthom
Sirit ce ga ali vjerojatno tek kad svi popizde![]()
ja znam da kod mene nema nikakvog zagusenja
Ja isto ne volim čitat linkove.. najbolje mi je neko zdravo-seljačko objašnjenje.![]()
pa playeru kod vas nema jer je to ipak 1000 puta razvijenija drzava i u sitnice kao npr. cabel se ulaze mnogo vise nego ovdje.
Kad se 50 ljudi sleti na KaZaA i pocne skidati cijelu noc DCM-u se sigurno ne pise dobro
Za DSL treba telefonska veza a za CABEL ne treba, koja to građevina ima cable a nema telefonsku vezu?
@Player možeš li pitati kojeg susjeda koji nije na cableu koliki su mu troškovi pa da vidimo malo i financijski dio, bez obzira što je to Canada.![]()
troskovi na internet?Poslao: miško
@Player možeš li pitati kojeg susjeda koji nije na cableu koliki su mu troškovi pa da vidimo malo i financijski dio, bez obzira što je to Canada.![]()
Yes
Dsl je iste cijene kao i Cable; dial up je 9.99 ISDN 19.99 poslje 6mj 14.99 mjesecno ( prva dva mjeseca u pola cijene)
Znači šta god da imaš uvijek ti je flate rate?
da
Ljepo, meni je dial up, cca 30 sati mjesečno malo manje od 17 USD.
Bookmarks