Ima kod moje babe toga kolko hocesh, nsuiam bash u stanju uzeti, neda ona to
A neki dan ja gledam ono lov na antikvitete, pa neke dvije naušnice, iz Rijeke, i traži ih ovaj na televiziji, vrijede preko 4000kn, a nisu od nekog skupocjenog materijala..... Te ja malo ono kontam, kad se ispostavilo da mi sestra ima baš te što oni traže. Još da ih hoće prodati....
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Imam ja kune još iz NDH. Imam i neke prastare novčanice s početka 20. stoljeća i kraja 19. iz mnogih država te nekoliko rimskih novčića. Imam i hrpu markica. Svaki put kad sam bez love to želim utopiti negdje ali nekako uvijek prežive. Strah me da me negdje ne zavaljaju (a bi ziher) jer nemam pojma koliko to sve vrijedi.
Ja imam samo onih par srpskih od bokte pita koliko nula.
BTW. Znate li da su NDH kune u Splitu, ne znam za druge gradove, bile u upotrebi još dvije godine nakon WW2.
Ideš.Ja sam imao 2 novčanice od 5000 NDH kuna i podijelio ih.Jedna je navodno izložena pod staklom sa svim ostalim valutama u Požeškoj banci.![]()
stric mi ima neke njemačke iz 1897 i neke na kojima uopće nema godine a o markicam da ne govorim ima neke ličnosti iz WW2
baš sam danas utopio nešto markica kod filatelista i zaradio 100 kn
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks