T-mobile,
oglasnik
Gdje ima za kupiti MDA compact?
T-mobile,
oglasnik
Evo link za MDA Comapct u t-mobilu
Naravno najbolje ti ih je nazvat i pitati u kojim centrima/ducanima ih imaju
ja sam napiso na forumu da sam prije 3-4 tjedna bio u t-mobileu i rekli su da ih vise nema niti ce ih bit u prodaji...
Al nema ga nigde kolko sam ja zval pa sam mislil da ga ima u nekom hrvatskom ducanu
meni su rekli da probam po manjim t-centrima okolo zvat, tipa zabok i sl...
probo sam im poslat mail...odgovorili su da ce se potrudi nac...no nisu se javili..
eto moja kupnja u hr neslavno zavrsila![]()
Meni je to jako glupo da se oni tako postavljaju. Objave uređaj u cijeniku i njegovu cijenu, a pogotovo što piše da cijena vrijedi od 09.02.2006 tj od danas!!!!! a nigdje ga nema. Neznam ja mislim da bi oni bilo koji uređaj u ponudi trebali naručit na zahtjev kupca ako je uređaj tražen, pogotovo uređaj kao što je Compact. Znači ako ga nemaju na zalihama kada netko hoće kupit uređaj, naruče ga i onda dođe za par dana.
Mislim da potražnja za compactom nije mala, jer većina poslovih ljudi ih kupuju jer izgleda kao poslovni uređaj(nije baš zato jer se znaju njime koristiti) i zato jer je multifunkcionalan. Ja kada sam ga dobio išao sam po t-centrima i u svakom su mi rekli da je potražnja za compactom velika, a jedan lik je u jednom t-centru kupio 5 Compacta
kolko sam ja skuzio sad imaju MDA pro u ponudi, al nisam ga vidio na webu, ako se ne varam...
kazem ja sam bio u vukovarskoj i pitao, kao kad ce narucivat kad ce doc, tip je pito drugoj je se narucuju uopce vise i on je reko da ne..
tako da sam reko frendu on mi ga je vani kupio, sad cekam da mi dodje...i vrlo sam nestrpljiv..
u oglasniku sam bio vidio jednog za 2600 prije mjesec i pol i siguran sam da je odma prodan..kasnije nisam vidio osim za zamjenu, a prije toga krajem 10. mjeseca, tako da ih ni u oglasniku nema...sto bi znacilo kod nas je taj uredjaj jako tesko nabavit..
Moje iskustvo:
Kad sam kupovao Compacta, bio prvo u Vukovarskoj i tamo su rekli da ih nema. Rekao im da nazovu Cvjetni trg i tamo su imali, ali zadnjeg, a to je bio 12 mj. Ne znam da li su u međuvremenu naručivali (mislim da ne...), ali mi je tip u Vukovarskoj uredno htio uvaljati MDA Pro....
SZK moze tocno vidjet gbdje u HR imaju taj uredjaj i koliko ih je na lageru...kod t-mobilea, naravnoIzvorno postao Spirit81
ko je to SZK
Sluzba Za Korisnike.Izvorno postao niki
Tocno ti mogu vidjet dali ima odredjeni mobac u odredjenom ducanu.
Moje danasnje iskustvo kupovanja Varia/Compacta kaze:Izvorno postao cj-six
- 'Mozemo Vam reci za sve T-mobile centre osim na Cvjetnom trgu i Vukovarskoj.'
- 'Dobro onda, recite mi.'
- 'Nema nigdje Compacta ni Varia, poslat cemo Vam brojeve od centra u Vukovarskoj/Cvjetnom trgu ako zelite, pa provjerite sami.'
--
Eeee lako je kupit MDA kad ih ima, a kad ih nema... e to je posao!![]()
Ja imam novi uređaj, MDA Compact, ali razmišljam da nabavim vario, pa ću vjerojatno mijenjati ili prodavati compact....
Ako netko želi kupiti MDA Compact, znam tipa koji ga prodaje ali za 2800 kn, pa tko hoće...
Bookmarks