koliko ja znam, taj je je projekt vec odavno napusten... navodno zbog nekih nepopravljivih greski na toj platformi... to je vec jako stara informacija, a ti ljudi na tom site-u ocito ne rade redoviti update stranice...![]()
Pratim sva desavanja u vezi Sony Ericssona, al nisam cuo za ovaj model...
Rijec je o nekom Z700 koji podsjeca na najpopularniji Sony-jev model samo sto ima ekran u boji + sve napredne funkcije ukljucujuci i J2ME!
Evo... http://www.su-fortuna.org.yu/page3/z700.htm
Stella Rossa Banja Luka! Zivimo za tebe, Zvezdo nasa jedina!
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
koliko ja znam, taj je je projekt vec odavno napusten... navodno zbog nekih nepopravljivih greski na toj platformi... to je vec jako stara informacija, a ti ljudi na tom site-u ocito ne rade redoviti update stranice...![]()
Ubiše ga a meni je on bio najizglednij...
Al' neka sjetit' će se oni opet njega pa...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa taj thread sam ja objavio prije mjesec dana pogledajte u arhivi
Ako si gladan pojedi nesto
Izgleda u krivo vrijeme jer sad je sezona godišnjih i inih stvari pa ljudi nemaju o čemu razglabat' (i političari su na godišnjem pa ne mogu sranja radit') pa sad je tema polučila nekakve rezultate ali je ne poričem nimdino prvenstvo več pravdam worf-a...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Nisam znao da je neko vec pisao o ovome...sorry..
Nego telefon je dosta zgodan, ocigledno nasljednik Sony-jevog modela Z5 koji je po meni najbolji Sony-jev telefon. Steta, velika steta.
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
ja sam imao Sony Z7 i strava je bio,radovao sam se izlazku ovog ali...ma kako se sjecam nije pravljen samo zbog igrica ili Jave...
Ako si gladan pojedi nesto
Z700 je bio razvijan kao gaming telefon pa je napušten jer su u Sony Ericssonu procjenili da t300 i neki drugi telefoni također zadovoljavaju gaming uvjete telefona.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks