Problem je u tome šta neoriginalni kabel nitko nije uspio instaliratIzvorno postao Compov
Možete li mi reći razliku između originalnih sony ericsson kabela i ne originalnih usb kabela za se? Dakle isplatili se uzeti neoriginalni kabel? Jel radi sve isto kao i originalni?...
Seriously?
Problem je u tome šta neoriginalni kabel nitko nije uspio instaliratIzvorno postao Compov
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
razlika je samo u chipu koji na na kabelu...neki chipovi stvaraju probleme, preporuka moja je PL chip.Izvorno postao Compov
funkcionalnost im je ista...ja imam i originalan i neoriginalan i nikakvih problema niti s jednim.
Ova rečenica me smirujeIzvorno postao Inovator
![]()
Seriously?
Ja sam imao od Coacha..nema šanse ga instalirat.čak sam ga i uspio nekako, tip je neki sredio sys file ali onda mi ne nalazi mobitel
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
ja imam neoriginal i radi ko zmaj ali mi je drazi ir
http://www.dnif.de
pozdrav svima, a posebno onima koji će mi (NADAM SE) odgovoriti na nmoje pitanje... Naime, neki dan sam kupila SE K300i i zanima me gdje i po kojoj cijeni mogu nabaviti taj kabl za skidanje i ubacivanje fileova? i što točno da tražim?hvala unaprijed...
Trebas traziti USB kabel DCU-11, ne znam kolika je cijenaIzvorno postao WITHOUT NAME
iPhone 5s 16 GB
HVALA TI PUNO!![]()
A jel netko zna usb kabel za t630.Gdje se kupi i koliko košta?Izvorno postao imatic
Ali da je u ZG blizu trga.Itko?A možda je isti kako za k300
Zadnji uredio imaticx : 06-03-2006 u 08:58
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Bookmarks