Moj brat ima n-gage običnu i ima sve gore navedeno(mp3, radio, kabel)
Neznam od kud ti to da nema te stvari, možda stvarno nema ali ako ima n-gage onda mora imat i n-gage QD
Peace....
Planira se uzeti ovaj N-gage QD, pa sad imam nekih pitanja. Došao sam u nedoumicu nakon što sam na reviewima pročitao da nema radio, usb, mp3 i tako te neke stvari... Nema ni 6600 pa šta..... E sad pitanja:
1. Jel može se na QD instalirati radio i MP3 player koji će raditi???
2. Jel ima ona kabel za komunikaciju sa PC-em preko USB-a???
3. Jel QD kompatibilan s aplikacijama slično kao i SX1, tj. jel sve aplikacije za
Symbian 6 rade na QD?????
Eto mislio sam da sve ovo ide, kao i u normalnih mobova, al poslje čitanja ovih nekih reviewa nisam pre siguran u svoje znanje
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Moj brat ima n-gage običnu i ima sve gore navedeno(mp3, radio, kabel)
Neznam od kud ti to da nema te stvari, možda stvarno nema ali ako ima n-gage onda mora imat i n-gage QD
Kažu na reviewu na mobile-review.com da nema
Baš navode da su ove karakteristike izbačene. Ali ja mislim da bi se trebalo moći instalirati power mp3 il tako nešto za slušanje mp3-a.
A kako sam ja skužio, stariji N-Gage ima ulaz za obični USB, onaj tipa kao na kamerama i slično, al ja se nadam da QD ima povezivanje preko kabela, ono kao nokia 6230 il SX1, tj. da ima povezivanje s kompom preko kabela...
Vjerovao ili ne, stariji n-gage je bolji...ima radio, stereo izlaz i mp3 player! QD nema ništ od toga, ima mono izlaz, mp3 moreš složiti!
kaj se tiče aplikacija,neznam, samo znam da n-gage ima stariji symbian (6.1) i npr teme za s60 neče na njemu radit...za aplikacije fakat neznam
Sve u svemu moja preporuka da ne kupuješ n-gage niti n-gage QD jer su "smotane" i "glupe" neznam kak da to kažem
E to sam tražio, samo neka on ima mogućnosti kao normalan symbian, imam SX1 koji isto ima Symbian 6.1 pa ako je ista situacija onda uzimam QD, a ako nađem obišni onda ću njega priskrbiti
pa da, po meni je bolje uzet...neznam 6600, na kojem možeš igrat večinu igara za n-gage
ili si pak kupiš rabljenog 6630
Imam ja SX1 i njega ću koristiti, a ovo nabavljamo za kućne potrebe, ali mi se čini da je nGage QD jeftiniji od 6600
pa jeftiniji je,ali za novog QD dobiješ 6680! kak hočeš
6230 se ne može spojit preko kabla, ja sam je imao i bez veze potrošio novce za kabel, ipak na kraju je poslužio za 6230i koja to podržava!Izvorno postao blazzer
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
I qd ima problema sa onom gumom koja ide oko njega,navodno otpadne vec nakon tjedan-dva koristenja!!Bolji je originalni N-gage
ja bi ti preporučio N.GAGE ja ga imam eto i ove godine sam ga nabavio jedva! novog zapakiranog lol!ali eto..
n-gage je zakon! milijon funkcija sad mogu radit koristit lol! koristim ga kao i USB stick(pošto sam stikić izgubio) ma ima sve!
dobra stvr stereo zvuk! spojiš ako imaš priključak!! spojiš na onu kao kazetu pa u radio u auto! i slušaš MP3! dok sa recimo ne znam....drugim symbianima iz te godine nisi mogao!
Možeš sa starim n-gageom i udarit nekog bez da se raspadne! možeš ..ma možeš i tucat orahe sa njim!!možeš zgnječit tu neke fensi gej nove mobove-.---samo ih staviš na stol i udri da vidiš!
ma to su samo neke od milijon funkcija koje mogu radit sa n-gageom!
i jako mi se sviđa što mi ne treba čitč kartica već samo upšiknem n-gage u kabel i pičim!
imam radio(lol) zvuk je fakat fenomenalan!(nasprem drugih........i neka mi dođe netko sa mobitelom koji košta 600-700 kuna pa da vidim tu kvalitetu i te sve funkcije koje ima ovaj n-gage!)
Jednostavno sam zaljubljen u njega! sidetalking rulaaa!!!
još dan danas te ljudi svi gledaju zaćuđeno..ono..koji je ovoo klinac lol! mislim fenomenlno!to se traži!! hahah!
a sad ...kad bi možda još i koju masku mogao naći za njega....bilo bi super.....
JEDINO ŠTO MI SMETA(moram, malo i negativne stvari pisat ljudi! znam da je n-gage zakon ali treba biti realan)
1.pišeš sa obje ruke! dakle nije za neke invalide
2.baterija izdrži dan i po
3.kvaliteta odnono boje u ekranu!
4.ne mogu mijenjat skinove što mi je jedan veeliki faling!
eto....
i da..možda nekome smeta što je poseban i neobičnog izgleda odnosno dizajna i što se posebno razgovara(sidetalking)ali ima nas kojima je to jebeni zakon! i želimo biti rukčiji od drugih monotonih mobitelaša..... 8)
nadam se da neće kolege zamjeriti što sam ovako pisao......ima svakakvih ljudi..i svaka jedinka ima svoj vlastiti ukus u svemu...tako da...ne znam....
salut!
kod novog n-gage qd! uzeli smo curi od mog frenda da ga malo vidimo(svi u ekipi imamo n-gage lol! od 19 do 34 godine nas ima hahha!)
i sad ajde! da vidimo šta taj mob nudi?! mislim....prvoo! fali mi ono kad ulazim u neki meni da stisnem u sredini veliki gumb! QD ima poseban gumb !
drugo! ipke! QD je manji i sve je nekak stisnuto!
QD ne škripi
QD odskače od poda sa metar i po pada! malo smo ga bacili da vidimo oće biti što i oće li odakočit! lol! je ..malo je odskočio hahahha!
QD mi je malo ružan..izgleda ko malo udebljani invalidno djete od starog N-GAGEa lolčina! (to je samo moj dojam!)
odlična stvar kod QDija! je!! ta što lijepo ne moraš vadii poklopac i bateriju kao do sada na n-gageu nego ima poseban utor izvana! glupo kko se toga ranije nisu sjetili toga!
ja da promjenim memorijsku karticu! moram ga gasit i vadit bateriju! lega je napravio modifikaciju..lomio komadić male plastiek da samo izvadi MMc a ne da prvo mora bateriju vadit i tako ugasit mob...ali po meni NE RADIT TO DOMA! živi šit je ispo! lol!
eto! salut!
mama ti sestra!
Ovo što kažeš da se s njim da razbit fensi mob, to je istina, SX je isto mrga na tom području, samo štu nakon dugo udaranja se otvori utor za MMC...
Sad baš razmišljam........
.............
......................
................
Jel ima razlike u performasnama s igrama i tako tko, tj. jel jedan nGage jači, brži i sl. od drugog????
Izvorno postao blazzer
U igrama bi trebali biti jednako brzi...Ja nisam imao QD, ali sam imao obicnu N-Gage i fakat je zakon...Mob ima sve zivo kaj ti treba...Gle daj si sad malo razmisli...QD ima samo vise boja od obicne N-Gage i malo je manja i ljepseg izgleda (po meni), dok obicna N-Gage ima sve ostalo kaj si nabrojo da ti treba...Ja ne znam kak ti razimsljas, ali ja da sam na tvojem mjestu nebi vise ni razmisljo o QD...Ali kao sto ti je i vecina rekla, rade si onda uzmi N6630, ili barem neki malo "slabiji" Symbian S60 2nd generacije, recimo N7610, N6670....Ak su ti pare u pitanju onda ti je moja, a i kolko vidim, svacija preporuka obicni N-Gage.
Pozdrav
Ma neću ga ja koristiti, zato i razmišljam ovako, samo mi je malo poteškoća onaj side-talking (tako nekako)........
Eh sjetih se........................ koja je jeftinija, i kolka im je cijena oko prilike???? Nisam nigdje pronašao....
koristio si ih pa znaš da su "smotane" i "glupe"?Izvorno postao nix1001
ja imao obični n gage i strava je telefon!!!
u nekim stvarima mi bolja i od sadašnje 6630:
-usb kabel kao vanjski disk
-nema zaštite autorskih prava
zeemax
je! slažem se sa tobom!Izvorno postao guzda
mama ti sestra!
Izvorno postao guzda
Hmmm....U ovome za vanjski disk se slazem, to je bilo fakat zakon, ali drugo nist nije bolje od N6630. Ja ne znam za vas ,ali ja jos uvijek mislim da je N6630 najbolji Symbian mob do sad, a fala Bogu imao sam prilike sve Symbian do sad, ak ih nisam imao onda sam barem imao priliku radit s njima....Dok ne dode N80 za mene je N6630 najbolji Symbian . Pozdrav
a čuj....jel se ovdje radi o nekoj 63šta ti ja znam kojm modelu nokie ili se radi o N-GAGEu????Izvorno postao dainese46
svako svoga konja hvali...
mama ti sestra!
potpisujem izjavu,...inače prvi symbian u zivotu bila mi je n-gage,no ipak je to veliko vremensko razdoblje da bi se ta dva mobitela mogla uspoređivat.Izvorno postao dainese46
6630??? ideš uspoređivat???pa dobro ja se potpusnosti ne slažem sa njim...eto..uopće se ne slažem..također frednica ima taj mob i bš sam gledo jediino što mi se sviđa na njemu je hebeni ekran i boja i što ima kameru....! a ostalo....o čmu vi pričate??? mislim.....pa tj mob ne mogu spojiti
kada je izašao N-gage?? žalosno da se još uvijek može uspoređivat sa funkcijama sa novijim symbinima....etoooo....tooolko od meneeee..
mama ti sestra!
ma n-gage to je ono mob kada ga kupiš kupiš ga i imaš ga dok neda svoje zadnje......a da ga kupuješ rabljenog....
ma svaka nokia je dobra
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
je..ja ju nisam kupio rabljenu.....mislim...zapakirana je bila ali neće meni šiljit fore skužio sam da ga je koristio mjesec dana.....
mama ti sestra!
nisam imao namjeru izazvati svađe ni usporedbe oko ngage-a i 6630!
sada imam 6630 i mobitel je zakon,kao što kaže dainese46.
ali meni je i ngage zakon (naročito iz ranije navedena 2 razloga)
i hvata me nostalgija da je opet kupim (6630 nije na prodaju!)
stereo zvuk i meni odličan ekran (bolji od mnogo 65k ekrana) su mu također +
a cijene u oglasniku nikad nisu bile prenapuhane kao u slučaju drugih mobitela (svih,ne samo smart).
zeemax
Pa kolka mu cijena dođe
Bookmarks