Evo kratko i jasno...
Molio bih da date glasove... I nemojte puno uzimat u obzir memoriju od K510i jer imam mp3 player pa mi nesmeta to..
SE K700i
SE k510i
Moto v360v
Nijedan
Evo kratko i jasno...
Molio bih da date glasove... I nemojte puno uzimat u obzir memoriju od K510i jer imam mp3 player pa mi nesmeta to..
meni se više sviđa k700i..ljepši je,ima bolju kameru i ima više memorije...
i bio sam u vipu danas i vidio k510i..ima nekak čudno zaobljeno kućište i neku labavu tipkovnicu...držo sam ga u rukama..meni je bolji k700i, ima ga moja jedna prijateljica pa mi dala da mal vidim.kamera je jako dobra, čiste,malo tamnije slike iako to popravlja bljesak... zvuk je super ali soft je malo spor,barem po meni jer meni sve ide brzo..mislim šta ja znam nije spor...al tko zna
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-08-2006 u 21:59
K700i nema bolju kameru od k510i,jer K510i ima 1,3mpx a k700i nema.K700i ima software-sku prilagodbu na rezoluciju 1280x1024 sto je u biti 1,3mpx ali je slika puno losija nego na k510i.Oba u dobra mobaca,ali jos jedna prednost k510i je sto mozes stavit neku java igru i preko bluetootha igrat u paru igrice,dok k700i to nema(oaim onih igrica sta su serijski u njemu)![]()
A ne znam, meni K700 djeluje jače, sama klasa njegova je svojedobno bila jača od K510 danas. Ali opet, K700 je već star model, 65k ekran, lošija kamera... Ali sve to ne igra neku ulogu. Ne znam, s jedne strane K700 mi djeluje pouzdanije, ali K510 je noviji model, ima 1MP kameru, 256k ekran (doduše manju rezoluciju...)...
Uređaji su stvarno slični, ali eto ja sam glas dao za K510 čisto jer je noviji, no možda je K700 isplativiji. U biti, uzmi onaj koji ti se na prvi pogled više svidi, tako ti je najbolje.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Možda bolje K 510.Čuo sam da će K-700 povuć iz prodaje(t-mobile),radi puno kvarova i grešaka sa softverom.A i ja sam ga imao pa mi je živce pojeo.Izvorno postao DJ DeVelox
Pa K700 je već povučen iz proizvodnje... Znači još samo da prodaju zalihe (ako ih još imaju...) i to je to. U svakom slučaju dosta star model tako da ako je ikakve promjene K510 donio onda mora da su promjene na bolje. Makar što se tiče softwarea i kamere... Ostalo je otprilike podjednako pa glas ide K510 jer je ipak noviji.Izvorno postao ledeni
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
glas dajem k700 jer mi paše zbog mogućnosti upravljanja pc-jem putem bt-a
i nikad nisam imao nikakvih problema s njim a imam ga godinu dana,radi sve za 5
Bookmarks