ne razumijem kaj si ti rto radil, inaće netrebaš s tim žicama niš lemiti jer kad mijenjaš mikrofon na tom modelu odispod si izgriješ s vručim zrakom i uzmeš stari i ponoviš postupak s novim
Nakon što sam primjetio da me suprotna strana ne može čuti dok sam na vezi,i nakon flashanja mobitela odlučio sam vidjeti u čemu je kvar.meni audio svira prilikom paljenja mobitela ali kako nije bilo sve ispravno sa zvukom odlučio sam rastaviti mobitel,sada me samo zanima,kako se treba spojiti ovaj mikrofon sa slike (ne kužim se u elektroniku), da li samo da spojim žicu iz mikrofona(zelena boja na fotki) sa žicom koja izlazi iz mobitela(crveno na slici) pa da mooožda popravim mob i/ili ako treba ponovno flasham..da ne idem u servis ako ne treba.Hvala veliko svima!!!
![]()
ne razumijem kaj si ti rto radil, inaće netrebaš s tim žicama niš lemiti jer kad mijenjaš mikrofon na tom modelu odispod si izgriješ s vručim zrakom i uzmeš stari i ponoviš postupak s novim
a odakle onda te žice koje su očigledno popucale,,prva koja je spojena na mikrofon(gore slikana),i onaj drugi kraj žice koji ide van iz kučišta,,to je pitanje na koje neznam odgovoriti,i ako sam dobro razumio želiš mi reći da zamjenim mikrofon(napiši DA ili NE) jer sam trenutno zamračio od blesavoće ,pa ako je odgovor potvrdan (DA),objasni mi kako da to napravim s novim mikrofonom,tj.što točno znači izgrijati s vrućim zrakom i što da napravim sa žicama ,također ono što si napisao da odispod izgrijem vrućim zrakom ,što si mislio,kad je samo jedna strana kućišta otvorena(zato neznam na što misliš kad kažeš odispod).Hvala i poštovanje!
A da ti to das nekome tko se zapravo KUZI u elektroniku?
Ovako, ne vidim da ima neke velike sanse da opet proradi...
Ja mislim da najbolje da nekome daš jer ovako ti budem teško objasnio poslao ti i sliku i da se kužiš riješio bi bez brige
ako imas zice nije ti orginalni mic na tvom k610,orginalni se mora direktno lemit na maticnu plocu a to mozes amo sa irda i li vrucim zrakom...
-imas jedan serviserski trik kad probije na masu...mic samsunga e250 spojis zicama(bijeli pin na masu a crni van i to sljaka al ti zica mora bit lakirana da ne napravis slus u telefonu
Bookmarks