takva akcija na bankomatima već postaje ustaljena praksa za t-mobile
Ajde barem su nešto izbacili za bon od 200kn dobiš 75 kn gratis znači 275sveukupno.
Jedino šta bon moraš uzet na bankomatu nema ih na kioscima i u dućanim samo elektronskim putem.
Za bon od 100kn dobiš 25kn gratis. Ipak se više isplati od 200kn uzet.
takva akcija na bankomatima već postaje ustaljena praksa za t-mobile
Meni je došla poruka:
Citat:
Kupite Simpa bon od 100 ili 200 kn elektronskim putem ili u Hrvatskoj lutriji.
Dobit ćete još 25,odnosno 75 kn na Simpa račun!
Bon upotrijebite do 31.3.
Prije su za bon od 200 davali još 100. Umjesto da pojeftinjuju, oni poskupljuju.
Da prije si dobio na 200kn 50% a sad su još i smanjili stvarno nisu normalni.Izvorno postao Drug Mile
Škrte švabe.![]()
škrtost....
nije t o bas neka luda akcija.
Bolje išta nego ništa.
Samo što se oni uvijek sjete kad ja kupim bon,al nema veze uzet cemo 1 ili 2 kom od 200 pa sam miran 6mj.
ta akcija je samo sporedna, nije nešto sad čime T-HT misli pridobit korisnike ili sl. Više je to poklon postojećim, a i rezultat je suradnje s bankama. Tako da ovo ne možemo uspoređivat sa promotivnim tarifama ili sl.
Ok, ne može se direktno uspoređivati, ali ja sam na to gledao ovako:
Dosad sam uvijek kupovao bonove od 200 kn (dobio bih još 100) na bankomatima i samim time sam računao da je svaki poziv koji inače košta recimo 1,20 kn u stvari 0,80. Onaj od 0,60 kn bi koštao realno 0,40 kn.
tako je, upravo je to rjesenje, svi gledaju koliko dobiju, ali se to realno gleda koliko zapravo je pojeftinjenje poziva. time sto oni daju zapravo umjesto da snize cjene daju novac.. tako da onda to ne vrijedi za sve, a oni dobijaju pare, a kad bi snizili cjene vrijedilo bi za sve ljude, a oni od toga nista korsiti.
Bookmarks