Zna netko koji je najnoviji za ovaj mob i dal ga mogu preko IR prebacit na mob?
Zna netko koji je najnoviji za ovaj mob i dal ga mogu preko IR prebacit na mob?
zadnja je verzija 5.65, ako pričamo o nhl4 modelu.Izvorno postao nula_bodova
ne možeš prebaciti preko infrared-a.
ja ti ju mogu flashat, za ostale info, obrati mi se na PM
Može li se u 6610 ubaciti software od npr 6220. Telefoni su skoro isti i uvjeren sam da je Nokia samo u softwareu zaključala neke opcije koje 6220 normalno ima u meniju. Čak je okljaštrena i funkcionalnost infracrvenog porta.Izvorno postao Inovator
Takvi potezi Nokie su apsolutni ciganluk, jer moto "ako nisi istresao stotine eura za telefon ne možeš dobiti niti pola funkcija" je ispod svakog nivoa
Shegac
vjerovatno mislis na 6610i, jer 6610 nema kameru, ne moze se staviti soft od 6220 jer im je hardware drugacijiIzvorno postao shegac
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
trebas imat fleser za to..Izvorno postao nula_bodova
Tako je, mislim na 6610i. Ide li to nekako?
ne ide!Izvorno postao shegac
možeš samo ubaciti sadržaj memorije, a flash ne.
soft kod Nokia se sastoji od 4 dijela, sva 4 se mogu posebno flashati.
kad izađe novi FW, u njemu su sadržana sva 4, pa si biraj šta hoćeš flashat.
za 6610i je zadnji 4.20.
a sto je to firmware? i koje su mogucnosti s njime?Izvorno postao nula_bodova
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Firmware (ili software)- program koji pokreće (recimo) mobitel.Izvorno postao macak_os
Svakih 2,3 mjeseca firma izbaci novi firmware za određeni mobitel (kojim se rješavaju neki problemi starog firmwarea), pa ako imaš jamstvo nekog od naših zastupnika, pošalji ga na upgrade.
jooooj, nista to ne kuzim...npr. ja imam N6020 i sto se kod njega time postupkom moze poboljsati?Izvorno postao Mobyy
![]()
Jedino da nokia izbaci firmware koji bi poboljšao logiku menija i izbornika i ispravila bugove koje ima mob (ako ih imaIzvorno postao macak_os
)
Npr kod mene je update ispravio bugove sa mp3 playerom koji su me užasno živcirali i dodane su neke zgodne opcije kad je mob zaključan da se pritiskom na crvenu slušalicu svijetlo upali na 2sec bez onog natpisa "press unlock then *"
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
el se kod moje N6020 moze promijeniti ona ista dosadna pozadina iz izzbornika Meni? di da nabavim taj flasher i posto kosta??'Izvorno postao XLR8R
![]()
Firmware ti je nešto slično windowsima na kompu, bez njega ti je mob samo 100g plastike..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks