Zanima me jel se Sonyericssoni mogu otkljucati tj. da moze bilo koja kartica, preko koda kao u Nokije?????
Zanima me jel se Sonyericssoni mogu otkljucati tj. da moze bilo koja kartica, preko koda kao u Nokije?????
ne, moraju biti kablovi ili promjenom firmwarea preko DaVincia
iPhone 5s 16 GB
Meni su ga u Vip-u odkljucali preko nekih kodova..konkretno SE K700i
Tocno, postoje oni neki MNC i MCC kodovi koje zakljucaju u VIP-u, pa ih onda u VIP-u mogu i otkljucati.
Medjutim, ostali (cak i profi unlockeri) moraju to preko posebnog hardvera (tzv. box) i softvera (DaVinci ili slican).
AFAIK. Ispravite me ako grijesim...
ma spoje ga na komp i otlkljucaju preko koda, ali nista bez spajanja..
u vipu ga ne stavljaju na komp. jednostavno imaju popis kodova prema IMEIu i utključaju ga unosom koda u telefon
dobar grah daleko se čuje
pa dobro, kad su ga zakodirali su prepisali kodove, tako svejedno, naime to mogu i ja, kad bih kodirao telefone, samo stavim kodove i onda poselj kad netko hoce samo upisujem koodve i ne treba mi nista spajanja. to ja jasna politika.
svaka mreza moze remotely dekodirati svoj telefon, tj onaj telefon koji je zakljucala
Forumaš godine :)
pa tocno, ali da se razumijemo oni nemaju kalkulator kodova vec i imaju od ranije zapisane.Izvorno postao sezam-picika
Da. Naravno. Kalkulator ne postoji za sve mobitele... Ima za Siemens i jos poneki.
Forumaš godine :)
Bookmarks