čestitam na novom telefonu, slikaj par slikica sa kamerom u različitim rezovucijama i uvjetima pa ih stavi na forum.
kolko si platio mobitel? gdje je kupljen?
Dakle, kupljena. Ne znam jesam li prvi na forumu.
Dobro, na netu je stvarno pun kufer raznih rivjua, pa mi se ne da pisat detaljno, mogu jedino navest nekih par stvari koje su me dobro iživcirale.
1. Vratašca memorijske kartice:
- mislio sam da su na 6630 katastrofalno napravljena, ali ovo je tek ultra glupo.Morate imat dobre nokte
i mislim da će za mjesec dana crknit.
2. Memorijska kartica:
- dobro sam se namučio da je natjeram da radi. Malo radi, malo ne. Onda kad sam htio sa stare iz 6630 prekopirat podatke, onda nju nije htio pročitat. Upotrijebio sam sve moguće olovke i pincete i nakon pola sata sam uspio
3. Osjetno sporije radi nego 6630, mada je količina raspoloživog RAM-a ogromna. cca 20 MB (čini mi se). Mislim, ništa tragično ali ipak se osjeti
4. Navi tipka je jednom riječju lošije dizajnirana nego na 6630/80, ali nakon 2 sata drkanja, navikao sam se.
Eto to su negativne stvari, pozitivne vež dobro svi znate. Ne želim da se dobije osjećaj da je mob loš, dapače, ali ipak ovdje nije u pitanju razum nego sirovi životinjski nagon, jer je to ljubav na prvi pogled.
![]()
Ako vas još nešto zanima - pitajte![]()
čestitam na novom telefonu, slikaj par slikica sa kamerom u različitim rezovucijama i uvjetima pa ih stavi na forum.
kolko si platio mobitel? gdje je kupljen?
blago tebi![]()
stavis par slika na forum
Ma staviću slike bez brige, prvo moram instalirat pc suite. Inače cijena u ST 4559,00 za Gotovinu, a za Karlu del Ponte dobiješ čunu.
Evo jedne slike. Moram priznat da sam iznenađen da je ova samo 327 kb.
Inače slična takva sa 6630 je 487 kb, a rezolucija manja. Ne znam, moram još skuđit ove kontraste i brajtnese.
Ovo sam uspio preko BT-a i Ipaq-a, a kad spojim na usb staviću još malo, a bogami i video. Je da je 15 fps, ali ipak je gledljiv za raliku od 6630/80. Vjerovatno ću se s tim pozabavit u toku dana kad uvtim vrimena, najkasnije sutra.
![]()
ma slika je predobra. i nema onih glupih smetnji ko na 6630 kad nema bas svjetla
Da li imaš problema s kompatibilnosti s nekim programima koje si koristio na bivšem mobu?
P.S. I čestitam na mobu. Izgleda fantastično.![]()
Evo za sad sam instalirao samo Fexplorer i AppMan. Rade normalno. Čak i Kingston karica od 512 MB koju sam prije mjeseca dana kupio za 6630 (nije radila) sad u N70 radi.
To je sve za jutros, posao zove. Vidimo se popodne.![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 19-10-2005 u 11:33
Slika je odlična. Daj kad uhvatiš vremena slika u različitim uvjetima. Kad je sunčano, oblačno, u sjeni, pod umjetnim svjetlom, pri slabijem svjetlu... tek toliko da se može usporediti.
bitnije su ove slike napravljene u zatvorenom prostoru u kojem nema previše svjetla,jel po ovim na otvorenom je teško sudit
Je, točno. I na 6630 i na SE D750i/K750i slike po dnevnom svjetlu izgledaju fenomenalno. Ali, kao da sam se malo i ohladio od te nokie. Više mi je napeta ona 3250.
..Što reci ,super su slike!!!
Hvala na komplimentima![]()
Čekam da padne mrak, pa ćemo probati i mračne želje.
Samo sam još htio napomenuti da ne radi ni Profi Mail ni Net monitor. Smart movie isto nešto šteka. Vidićemo kad budu nove verzije.
On me najviše zanimao.
Smartmovie i neki emulatori poput doom-a i super nintenda.
Čisto zbog rezolucije, mora da izgleda fantastično a ova druga 2 zbog frame ratea.
snakes si ti instalirao ili dolazi vec instalirano na mobu??!!
si probao koju drugu n-gage igru?
Moram priznati da su slike više nego dobre. Ne znam, čak mi se čine i boljim od mojih, mada sam čitao nekakav review nedavno da su slike na N70 ipak nešto slabije od SE. Kao imaju efekt bačve i boje nisu najprirodnije. Možda je stvar u FW-u.
Kakav je poklopac tj. klizac za kameru?Po slikama mi se cini da ce se brzo razdrmati,kakav je tvoj osecaj?Slazes li se samnom da je dzojstik kao nav. taster ipak najsrecnije resenje?
Meni je to jedan od najvecih razloga zasto mi se ne menja 6600.Sinoc sam malo citao na mobilnisvet.com o N70... estetski mi se strasno svidja,ali taj klizac,pa poklopac za MMC,pa podrzavanje aplikacija.... a 4 puta skuplji od 6600... ne znam ni sam...![]()
Snakes je serijski, inače što se tiče igara, na krivoj si adresi. Mrzim igre na mobitelu. JebgaIzvorno postao disco
Poklopac je normalno loš, ali ipak malo bolji nego na 6680. Džojstik je definitivno najbolje rješenje i najsretniji sam bio s onim na 6600. Na 7650 sam dobio žulj na placu jer je bio pretvrd. Međutim nije nikakav probelm naviknuti se i nije razlog da se bi se odustalo od mobitela.Izvorno postao Pinocio
Evo još malo "noćnih" slika. Samo zadnja je s flešem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Drug Mile : 20-10-2005 u 08:22
Da, još uvijek je prisutna boljka noćnog snimanja, što je i normalno. Čak slike nisu toliko "teške" s obzirom na dimenzije.
Bookmarks