SE K700i nije vremenski vec ovisi o tome koliko imas slobodne memorije, isto tako Siemens SL 55
Zanima me koji noviji modeli mobitela imaju funkciju snimanja razgovora. Treba mi takav mobitel zbog posla ? Vidio sam da svi noviji modeli Samsunga (D600, D800....) imaju zapis zvuka ali samo kao diktafon. Za ostale proizvođače ne znam. Prije par god sam imao Sony Z5 koji je tu funkciju imao ali danas baš nema takvih mobova. Bilo bi dobro kad bi snimanje bilo određeno količinom memorije a ne vremenski, ako takvih uopće ima? Unaprijed hvala
SE K700i nije vremenski vec ovisi o tome koliko imas slobodne memorije, isto tako Siemens SL 55
Ja mislim da K750i ima tu opciju kad uspostaviš liniju s nekim onda ideš na meni i snimanje razgovora nisam siguran 100%.![]()
Ako imaš symbian, za njih ima dosta programa koji automatski pokreću snimanje razgovora kod svake uspostave poziva
svi symbian mobiteli
Siemensi verzije x55 koji imaju strarji firmware, ne onaj zadnji nego predzadnji.
U njih je mogućnost dok razgovaraš da odeš u meni, i samo uzmeš snimanje glasa dok traje poziv. Noviji Siemensi ne mogu snimati razgovor
A symbian koji god hoćete može, jer bilo kakav soundrecorder može snimiti razgovor
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
jedino se čuje "beep" svakih 5 sekundi zato jer snimanje razgovora nije dopušteno bez znanja dotične osobe, a i ako ona zna svejedno se beep čuje..o symbianima govorim. jedino ako netko nije iskopao neki sound rec koji to ne radi.
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=13
Može z520i snimat razgovor...
Seriously?
Na svakom Symbianeru imaju programi koji to rade, imaju call recorderi koji samo snimaju razgovori, a opet imaju i samo dictaphonei koje morash ukljuciti dok razgovarash.
Jedina razlika je što se prvi pale automatski, a drugi preko nekog shortcuta na tipkama.
Ja koristim powerdictaphone koji nikakve beepove ne pušta, jedino kad se pali, ali ga možete uključiti dok mobitel još zvoni![]()
T630 ima ja sam već snimo
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
samo je zamjerka u T630 što se zna dogoditi bug pri snimanju pa to zvuči isto pokvarena gramofonska ploča![]()
d750i 100%
Bookmarks