Jucer sam primjetio cudan problem sa sms-om - kad mi stigne poruka, umjesto zvucnog signala i poruke na ekranu "1 nova poruka od...", ekran se samo kratko osvijetli bez ikakve obavijesti (nema ni ikonice pisma pri vrhu ekrana), a poruka se nalazi u inboxu i oznacena je kao procitana, tako da zapravo pojma nemam da je stigla.
To se dogadja (koliko sam skuzio) samo kad mi sms posalje prijateljica koja zivi u Bg (063 mreza), mada je ranije sve radilo normalno s porukama s tog i svih drugih brojeva.
Slao sam sam sebi s drugih mobitela (095 i 091), i poruke su uredno stigle, osim sto mi napise "1 nova poruka", a odmah ispod toga "Memorija pri kraju!".
Pretpostavljam da je ovo upozorenje s memorijom ok (iako u inboxu imam 30-ak poruka i u outboxu mozda 10-ak samo).
Ima li tko ideju zasto se to dogadja?
Flash je R26LD_U_83[1].39.15I_LP002F_DRM0001_USE1000SAUFIR26005_1FF, a napominjem da sam jucer flexao s UCE1000EMEAR2602C i nabacio 20-ak tema, slika i par igara. Sve ostalo osim ovoga s porukama od te prijateljice radi normalno. Nisam siguran je li prije ovog flexanja sve bilo ok, nisam bas obracao paznju, skuzio sam jucer navecer...
Hvala na sugestijama...

Odgovori uz citat
Bookmarks