Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
    Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prerada K750i slusalica

Vidio sam da ljudi rade svakojake modifikacije onih standardnih slusalica za K750i. Htio bih se upustiti u takve poslove , ali ipak me strah da nesto ne zeznem, posto bas i nemam iskustva na polju elektronike. Da li netko to radi u Hrvatskoj pa da se dogovorimo za maleni poslic . Mislim da mi se to vise isplati nego uzimati HPM-70 jer ionako ne koristim mikrofon ni handsfree opciju - mozda mi nekad zatreba, ali nije bed ni bez toga.

I da, da li se gubi radio funkcija ako nema onog dijela sa tipkom za prihvacanje i kraj razgovora

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam si konto napravit od slušalica tih kao da imaju output kao i one hpm 70 al bilo je to malo veće od onog što u biti imaju hpm 70.

U biti je jako jednostavno rastaviš onaj dio gdje ti se nalazi ona tipka i mikrofon itd. kada otvoriš vidjet ćeš da je unutra mala ploćica uzmeš pronadješ žicu za lijevu i desnu slušalicu (tj samo plus) ii onda to sopjiš sa ženskim stereo output-om.(nemoj zaboravit spojit minus) i onda moš na to spojit šta god oš. Oćeš zvučnike slušalice neke drige itd. Ja sam si tak napravio al to je sve onak nekao veliko kak da kažem u usporedbi sa hpm 70 i izgleda katastrofalno pa mi je to sam privremena solucija dok ne kupim nove slušalice

preporuka: nemoj koristiti one žice unutra na ploćici već ih odlemi i zalemi svoje žice sam ih dobro izoliraj da ti ne dodje do kratkog spoja (one nemoj koristit jer su već same po sebi izolirane i nemoš ih spajat)

ne gube ti se nikakve funkcije jer ti pločica ostaje u biti nedirnuta tj nju ne mičeš
    Zadnji uredio poc : 27-02-2006 u 00:08

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FYI, te ugradjene zice se zapravo DAJU spajati, samo ih treba dobro zagrijati na kraju (lemilicom) tako da se rastopi lak koji u biti sluzi kao izolacija. Ako si na to mislio...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov
    FYI, te ugradjene zice se zapravo DAJU spajati, samo ih treba dobro zagrijati na kraju (lemilicom) tako da se rastopi lak koji u biti sluzi kao izolacija. Ako si na to mislio...
    ja sam ih zapravo u početku upaljačem palio al mi se više nije dalo pa sam jednostavno stavio svoje žice a i te moje žice su bile onako normalno izolirane pa se nisam trebao zamarat da ove još dodatno izoliram

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    K750@W800
    Bodovi
    7.369
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.369, Nivo: 20
    Bodovi: 7.369, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    čekao sam ovu temu. Jako mi smeta taj handsfree na slušalicama od K750i i želio bih ga se riješit. Stalno mi vuče slušalicu van iz ušeseta. Znači to se može izvest ili ne? Koliki je rizik da nešto zajebem? A ona ideja gore spomenuta, da se na kabel od tih slušalica spoji drugi kabel na čijem je kraju standardni 3,5 jack pa do dobijem onakav adapter ko sa W800i ? Da li je to izvedivo? To mi se čini lagano, ono - samo spojiš dva kraja kabela i radi. Ide to tako?
    Nap. - iz tehničkog sam jedva imao dvojku !

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomasini
    čekao sam ovu temu. Jako mi smeta taj handsfree na slušalicama od K750i i želio bih ga se riješit. Stalno mi vuče slušalicu van iz ušeseta. Znači to se može izvest ili ne? Koliki je rizik da nešto zajebem? A ona ideja gore spomenuta, da se na kabel od tih slušalica spoji drugi kabel na čijem je kraju standardni 3,5 jack pa do dobijem onakav adapter ko sa W800i ? Da li je to izvedivo? To mi se čini lagano, ono - samo spojiš dva kraja kabela i radi. Ide to tako?
    Nap. - iz tehničkog sam jedva imao dvojku !
    izvedivo je moj frend je to radio sa K700i isto tako ima taj handsfree... ko na K750i.... nabavi si jos jedan handsfree takav i probaj solo ak slucajno zeznes pa da imas rezervu..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne vjerujem da je to problme ako imas shemu i znas gdje sti treba spojiti.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    SE K750i
    Operater
    vip
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa kao što sam gore naveo uopče nije problem pa ćak tui ni ne treba shema jer sve ti je u biti označeno a osim toga možeš i sam zaključit ta pločica nije neš komplicirano napravljena evo sad bih vam ćak i poslao sliku al neda mi se rastavljat previše. Evo vam jedan koristan naputak zelena je plus a plava minus,.

Još nešto desna vam je spojena na ploćicu dok lijeva(plus) ide direktno na slušalicu. Nije problem samo što du te žice izolirane i morate ih palit. Za desnu nije problem možete stavit svoje žice tako da zalemite na ploćicu al za lijevu ste prisiljeni koristit standardne žice koje morate palit da bi spalili izolaciju. Uglavnom onda su veoma krhke i zajebano ih je zalemit ili ako oćete (to ne preporućujem jer će vam se odmatat) da ih sam zavrnete.

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove