krompirko da li mi možeš reći da li se amd atlon 2400+ sa L2-256 može klokati na 3000 kao što piše i da li ima svrhe jer njemu je sada trenutna brzina 2000 jeb....! ja se malo hvalio sada hoće njih dosta da to rade tj.da im ja radim
krompirko da li mi možeš reći da li se amd atlon 2400+ sa L2-256 može klokati na 3000 kao što piše i da li ima svrhe jer njemu je sada trenutna brzina 2000 jeb....! ja se malo hvalio sada hoće njih dosta da to rade tj.da im ja radim
Pokusaj to napravit imat ces pozar u kuci jedino ako uzmes vodeno hladjenje ili nesto jace takvo onda mos, inace bi imao preveliku temperaturu.....
a zašto piše max 3000 iće na njega neki bolji zračni kuler
a u svezi onog tvog posta odi u mapu sustava i obriši taj hardver skini si novi firmware ako ga ima ako ne skini isti i to bi trebalo biti to
jeli ti misliš na 3000 ili 3000+???
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
Prije na 3000+Izvorno postao dreamer
Ako ti je zaključan, najlakše je probati dignuti fsb sa 133 na 200 i imati 3200+ + neka normalna ploča
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zapamti da se svaki proc drugacije kloka , i tesko je reci ovako generalno .
nisi rekao ni steping ni jezgru , nista .
Di si to pročitao?
Možda i može... U to doba amd-a , amd nije bio toliko popularan te sam bio na intelu pa ti sad nebih znao reči... Možda za koji dan nabavim tako nešta slično pa ti javim
A bilo je dosta priča o najvoljim verzijama athlona, npr za brtona su bile neke dobre verzije koje sad neznam i tako...
U svakom slučaju sumnjam da ovaj 2400+ može visoko, moj nikad nije htio..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ovako 2400+ je t-bred,on radi na 15x133 i dobiješ 1995,zaokruži 2000mhz,ja sam gonio 2000+@2400+,sa fiksnim množiteljem jer je bio zaključan,radio je bez frke,a sad orginalni barton 3000+ radi na 13x166,znači na 2100mhz,znači ako imaš zaključani proc,a vjerojatno je onda bi ti trebalo 15x140 otprilike da bi imao 3000+,a to sa ok pločom i dobrim hlađenjem bi išlo,samo je stvar u tome da bi imao ogromni množitelj,a vrlo malu brzinu sabirnice,ali ako je otključana verzija,onda se možeš igrati sa omjerom množitelja i fsb-a,probaj pa javi
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
bios mi je zaključan i obavještava me da na ploći moram prebaciti jampere da bi boga postavke memorije i ostalog mjenjati a knjige o ploći nemam u ostalom prvo ću everestom skinuti podatke ili cpuz-om sa njegovog kompa pa ću objaviti na ovom postu
Zadnji uredio tcrnjak5 : 07-03-2006 u 12:08
sad si glavni oc guru u ekipi,hahahha,postaj podatke,a na netu potraži manual
ma nisam ja nikakvi majstor još neznam ni podatke i slike uplodati na internet da ih drugi mogu vidjeti na nekov linku
slike uploadas na npr. imageshack pa dobijes link na kojem je slik koji onda koristis. vidim da te to dosta zanima , pa preporucama procitati neke sticky teme o overclockingu sa jednog druggo foruma - valjda smijem reklamau dati - pcekspert.com , ak nesto kaj te zanima tamo ne nadjes , ....
Bookmarks