Majko božja povećava ti se prostor ko` gmail-u,izgleda da tvoj hard prati trendoveIzvorno postao muras
LOL
Za ozbiljno,napravi backup svih podataka i formatiraj disk ako tad bude problema servis ili smeće...
Svaki mi se dan smanjuje slobodni prostor na hardu, prije nekih 7 dana imo sam slobodnih 5 gigabajta, svakim danom mi se postubno smanjivala, kako bih danas imao 100 mb slobodnog prostora... Evo bas sam sad upalio comp prikaze mi slobodno 200 mb i svaki put kada pogledam mi se povecava, sad u ovom trenutku imam 4.97 giga slobodno i jos raste...
Jel mozda neko zna sto je uzrok tomu?
.....cute but psycho.....
Sve več rečenoili možda virus........
evo stao je na 4,97. tolko sam imo i prije
vidjet cemo sutra oce li rast il se smanjivat...
sada imam 4,95... izgleda da cu ga stvarno morat formatirat
Tu ti više nema pomoći!!!!!!
virus ili nešto slično
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
...to se i meni ponekad dogodi...i ne muči me, iako ne znam koji je razlog...Izvorno postao muras
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo da se nadovežem na temu... moj hard se isto čudno ponašal... brisali su se windowsi jedamput u 3 dana... brisali se fileovi... i onda jučer kad sam probal inst. windowse (izbrisali su se) krepal je... samo je počelo neke zujiti... ko da ima svoj mali zvučnik... zuji ko lud... može pomoć ak se da opće pomoći...
Muras, to je vjerojatno virtualna memorija, ako si prije optimizirao komp sa nekim tweekerima, sad je ocito prosirivao virtualnu memoriju...
a ipavli, otisao ti je boot sector, i evo kako stoji stvar, dok je disk ukljucen, i dok na njega nesti pises, on radi normalno, kad ga ugasis, vjerojatno se pomična "kazaljka" sa glavom usjedne bar 1/10 milimetra na dalje mjesto od defaultne i kad se hdd upali, onda kazaljka automatski pravi određeni hod da bi došla do informacije di započinje čitanje određenog filea koji je potreban za boot... naravno, ako je pomaknuta za 1/10 mm očitat če fileove koji se nalaze bar jedno 100MB ispred i ako je HDD pisan brisan, na tom mjestu može biti bilo što i jednostavno će pročitati i ubaciti u RAM toliku količinu beskorisnih podataka te ih ram neće moći sa čime usporediti i restartat će komp...
Nažalost nemožeš ništa, osim da probaš Formatirati hdd, ali ne koristiti NTFS, niti FAT32, već običan FAT i biti sretan sa 5GB HDDom...
DODATAK:
Eventulano probaj sa nekim Linux particijama..., odnesi HDD kod prijatelja, inst. partition magic, napravi linux particije i prijeđi na novi OS...
nema ga više... danas sam ga uštekal i upalil komp i samo vidim kak mali oblačič dima ide u zrak...![]()
![]()
![]()
neznam kak da ti objasnim... ja sam njega prije toga kaj je prešel, otvoril i on je onaj dio kaj očitava samo mical gore, dolje, a disk se vrtel... ništ nisam diral unutra i po čipu sam sam otvoril, priključil, pogledal, i ode... a sad mu više nema pomoći
![]()
![]()
Šta si otvarao disk i gledao kako s ploče vrte dok je bio upaljen? Moram priznat nisam te baš skužio, al nije ni čudno da je vrisnuo...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
čovjek je otvorio disk i tako ga upalio!!!
ako ti je to fora onda je stvarno dobra!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pa neznam za tebe, ali ja sam imao jedan HDD otvoren isto iz znatiželje...
jedino što trebaš jest dezinficirati okolinu u kojoj radiš da ne pada prašina...
A znam i lika koji je rastavio svoj hdd i doljnju stranu napravio od plexiglasa i u hdd ubacio svijetleće diode pa izgleda efektno...
ono kad hdd očitava, njemu svijetli u HDDu crveno...
Ako i vi to hoćete napraviti ima na onim stranicama za mof kučišta i periferije...
A ako očete uništiti HDD, ako odlijepite gornju foliju, naći ćete jednu malu plastičnu kutijicu i u njoj puno plastičnih kuglica...
samo sa bumbačicom dotaknite kornji dio kutijice i probušite rupicu da nema tlaka i upaite hdd , sve kuglice će se lijepo razletiti po svim pločama i uništiti sve na hard disku...
To vam je super ako imate neke podatke koje treba uništiti, jer svaki hdd, unatoč nekoliko full formata može biti povraćen iz mrtvih i očitani ti podaci... (naravno osim nakon ovoga)
ma da čitao sam o tim moificiranjima hdd-ova ali sam isto tako čitao da samo jedna mrvica prašine može uništiti ploču tako da je to stvarno rizičan posao. jedan od načina da postigneš što bolje rezultate je da pustite vruću vodu da se digne para u npr kupaonici i onda kad se para slegne ona pokupi svu prašinu i onda možeš rastavljat disk. al u 99,9% slučajeva rastavljanje diska dovodi do crkavanja istog
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pa da otvoril sam hard... ma znal sam da mu nema pomoći, pa sam mislil, možda neke unutra upalo pa šteka...
u mom hardu isto nekaj zuji bezveze neznam kaj i ide ,i to na zivce
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Ma mislim da je u pitanju virtualna memorija. treba ju naštimati na fiksnu tj. da se ne mijeja i to je to.
u hard ti ne može ništa upst jer je hermetički zatvoren,svako malo zrno prašine ga može poslat u vječna lovišta,tako da se možeš pozdraviti sa njimIzvorno postao ipavli19
@baterija11 vjerovatno motor je pri kraju
Infinite dreams I can't deny them,infinity is hard to comprehend,I couldn't hear those screams even in my wildest dreams...
Bookmarks