dali se ispalti kupovat (npr.N3650) u vipnetu ili cronetu ili kojoj vec trgovini mobitelima ili se vise isplati preko oglasnika pa sta ti uvali uvali???![]()
dali se ispalti kupovat (npr.N3650) u vipnetu ili cronetu ili kojoj vec trgovini mobitelima ili se vise isplati preko oglasnika pa sta ti uvali uvali???![]()
Ako je novo, teško da će ti baš uvalit, koliko god blesavo zvučalo i šverceri drže do reputacije jer loš glas se vrlo brzo proširi.
Ako je značajna razlika u cijeni kupi NOVO iz oglasnika.
ma definitivno iz oglasnika, trebao bi bit pijan da kupim u dučanu
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@ Killa
Hehehe, vidjet ćemo do kad ćeš to govoriti.
uvijek. ako kupim poluproizvod na crno, tražit ču novi kod istog dilera
treba samo dobro provjeriti kakav je diler!
a kako provjerit kakav je diler ako je iz drugog nekog grada????
pitaj za garanciju, pitaj oce ti dati osobnu da prepises podatke, ako je ok nece biti problema sa podacima, meni je covjek sam rekao da ce mi dati iosobnu, nisam trebo ni pitati!
A novi softver će ti diler flešat kad izađe svako malo? Ne zaboravite da smo na Nokia podforumu, novi softver je na njima kronično potreban![]()
kako kome.
@Vanja, znači da nema šanse da mi neko fleša ako nije mob kupljen u dućanu?
BTW u Split se to plaća (flešanje i upgrade) 100kn, jel mas deru ili je u drugim mjestima i skuplje?
Mobitel ti može flešati bilo koji unlocker, ali naravno uz naplatu
100 kuna je nekako normalna cijena.
@ Killa
Vjerujem da nikad nisi imao nokiju, ako misliš da ti neće trebati upgradeNHF
imo sam 3310. ne nego ima ljudi koji ne mare za nikakav upgrade nit ih to ne zanima niti im netreba niti neznaju što če im niti čemu služi
Ma treba im samo jedan ozbiljniji bug pa ćeš vidjet kako će vikat.Sjećaš se buga kod pozivanja imenika iz SMS aplikacije baš na 3310? Ili april-buga na S45?
Ali generalno se slažem s tobom da mnogima nije bitno dok (više-manje) radi sve OK.
Al pazite ljudi kod polovnih proizvoda, cest ose prodaju kad su vec pri izdisaju...
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
ma trazim NOVO sa garancijom...odma otvorim paket provjerim mob...usput trazim osobnu i ok...a sad za softver....skinem sa neta...pa na mob ali kako kad na kompu nemam ic port???
Ovako, moj rezime u ovom threadu.
Kupi u dućanu, ako nemaš keša (ili želiš odgoditi plaćanje) - mogućnosti su brojneAko želiš garanciju i sve blagodati uz nju, dućan je opet odgovor. Ako želiš kupovati pomalo na slijepo robu koju ne znaš od kuda je i gdje je bila, Oglasnik.
Što se tiče IR porta. Ako nemaš ni IR, niti BT, osuđen si na slanje OTA, preko maila, ali to i nije baš jeftino. Dugoročno ti se više isplati kupiti neki "lokalni" adapter!
Poslao: vanja
....Dugoročno ti se više isplati kupiti neki "lokalni" adapter!
tocno!
Forumaš godine :)
lokalni adapeter??? eiksplejn....
Irda, bluetooth
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a sta je jeftinije??
pa irda je jeftinija. irdu koja ide na maticnu plocu nadjes vec od 70 kn (za toliko sam je ja prodao neki dan) , a bluetooth od cca.300 kuna pa na vise
koji show danas....doso ja kod ovog tipa tip prodaje mobitele... pitam ja njega dali ima N3650...kaze ima ali nepreporucuje...zasto sad tolik ...kaze imam nekakvih problema nesta se nasro vamo tamo i tako to ali kao mene pozna i kao nebi on to prodavo ovo ono...reko ajd ok....i sad neznam dali da uzmem SE T610 ili N7250 ....ha?? sta vi mislite??
Onda uzmi T610,7250 mu nije ni blizu(od ekrana,blututa itd.).
t610 bez IMALO razmisljanja!!!!
Bookmarks