Otisao ti je ziher LCD, ali moguce da je i flat otisao koji je povezan sa LCD-om. jer se radi o prekolpnom mobacu. Najbolje je da se provijeri sta je tocno LCD ili Flat kabel !!!!
dakle, nakon pada mu je prestao raditi ekran (mrak), sve ostalo radi! jel mozda flat ili je samo ekran otiso bi li netko znao reci, koliko bi dosao popravak, i di bi se mogao u zg popravit! hvala!
cvita
Otisao ti je ziher LCD, ali moguce da je i flat otisao koji je povezan sa LCD-om. jer se radi o prekolpnom mobacu. Najbolje je da se provijeri sta je tocno LCD ili Flat kabel !!!!
ja bi prije rekao da je ekran otisao nego flat..... Al za svaki slucaj provjeri.....
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
meni je malo cudno sto on ne radi nikako, da je puknuo ili nesto, bar bi negdje svjetlio, na ovom je totalni mrak, pa sam pomislio da je flat!
U slucaju da je ekran (a i flat) di ga mogu u zg popravit, i koliko oko prilike dodje ekran!
cvita
znaci nigdje ne svijetli, ni jedan dio? Jesi probao rastaviti mob i viditi jel se vidi sta na ekranu???
Ak je ekran otisao, on dodje podosta (oko pola cijene moba), a flat kak sam cuo je dosta tesko nabaviti za samsunge....
Tak da bi trebao u neki ovlasteni koji ima bas te dijelove... A to kod njih je odmah i skuplje...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
a to mi je od prijateljice, ekran ne svijetli nikako, uglavom probat ce nac servis neki da vidi sta je, ali vjerojatno ce u smece! hvala svima!
cvita
Bookmarks