Probaj sa Master Resetom.
Pozdrav!
MPX 200 mi ima problema sa punjenjem.
Bez obzira na stanje baterije (puna, prazna, napola) kad se prikljuci punjac, mobitel pocne puniti i za par sec javlja da je batt puna! Znaci, puni i kada je mob upaljen i kada je ugasen, javi da je puna, ali nije!
Ako bateriju stavim u drugi MPX u njemu prikaze pravo stanje. Da li je netko imao slican problem/zna rjesenje?
Ista stvar je i na 2003 i na 2005, sa razlicitim punjacima i baterijama...
Zadnji uredio _GT : 17-03-2006 u 16:25
Probaj sa Master Resetom.
probao sam, master reset je takodjer dio procedure prilikom mijenjanja softa.
ne radi ni na 2002, 2003, 2005...
preko engineering menia, kada odaberem "force charge" pokazivac punjenja se pokrene, ali ni nakon par sati baterija nije ni malo napunjena! ista baterija radi normalno u drugom mobu...
To ti je problem sa punjačem...probaj USB varijantu ili neki drugi punjač...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
probano, ne radi...
ponavljam, kada ga stavim puniti, punjenje pocne, ali i zavrsi nakon 10-tak sec s oznakom da je baterija puna. svejedno bio mob upaljen ili ne...
ako odspojim punjac stanje baterije padne na svarnu razinu... tako da s time pada u vodu i teorija da je problem u USB konektoru...
Čudno,ja sam imala mpx200,meni je uredno punio.
Možda je problem u USB konektoru ili možda u bateriji.Odnesi ga u RAM3 i reci im koji problem imaš pa ce ti oni to srediti!Nadam se da imaš garanciju inače ćeš platiti ako nemaš
ocito da nitko nije imao slicnih problema.
ovo mi je treci mpx i prvi sa tim problemom...
u onome sto sam dosad napisao vidi se da nije problem ni u konektoru, ni u bateriji, nazalost, jer imam drugu...
morat ce u servis. s obzirom da nemam garanciju, kakva su vasa iskustva sa cijenama popravaka u servisu? da otprilike znam sto mogu ocekivati...
Bookmarks