Zanima me gdje se mogu kupiti sharp mobiteli u OS ili ZG. Ako netko zna neka napiše.
Zanima me gdje se mogu kupiti sharp mobiteli u OS ili ZG. Ako netko zna neka napiše.
Probaj kod Vandera (098/204-545), mi smo od njih jednom davno (za Mobil 34) uzeli na test Sharp GX10...
Ok, hvala.
Ima li web page
Viva la Nippon!!!
ja sam čula da u zagrebu nema nigdje za kupiti Sharp mobiteli, jel to moguce? kaj nema nikakav ovlasteni zastupnik?
Koliko ja znam nema, jedino ako naletiš u neku od trgovina koje uvoze izvana telefone...
pa jel zna netko neku trgovinu? nemora biti u zgb.
frend bi si uzeo sharpa, pa da osvjezim ovu staaaru temu i otkrijemo, mozda postoji koji ducan gdje bi se mogao kupit sharp? nemora bit u zg...
Skokni do Slo pa uzmi tam u nekom prepaid paketu, tam ih ima al nisu bas jeftini.
treba pogledati u oglasniku.uvijek se nadje neki model(npr. tm 100).![]()
Imas trenutno i gx30 i tm100 u oglasniku, a i nekih starijih...
btw. kolko dode gx30 kod nas, u ovom oglasu nepise a neda mi se zvat. Jel ista stvar ko i s LG-om koji kostaju duplo manje od poznatijih mobova s istim karakteristikama?
nikako...oko 300 e
nemoj sharp sa lg-om uspoređivat
i da nema ducana sharp. ali ram3 ima sharpove proizvode. za mobitele ni glasa...
Koliko bi otprilike dosao rabljeni Gx25 ako netko zna...?
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
150eura, misižlim da nebi trebao vise...
dobra cijena...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Imaš u trstu u dosta ducana sam vidio da imaju Sharpa GX30 cijena ti je između 250-300eura i kad ti vrate ivu dosta te povoljno izađe,a mobitel je boli glava nema tog lg-a koji je kvalitetan ko sharp.
evo nudim jednog sharpa 902Sh moze i zamjena.uspio sam nabaviti dva komada.Naravno da si jednog ostavljam!Inace u zg se moze isfurat i sharp i nec samo treba znat ljude![]()
Bookmarks